Steep X Games Gold Edition

Kép a Steep X Games Gold Edition termékhez

8.199 Ft
+ 990 Ft kiszállítási díj

Megjelenés: 2018. október 31.

Platform: PS4

Kiadó: Ubisoft

Elérhetőség: Raktáron, vásárlás után azonnal szállítjuk.

Elérhető platformok még: XBOX ONE

Várhatóan megérkezik hozzád: 2020. július 08., szerda

FIGYELEM! Ebből a termékből már csak 2 db van raktáron!

A(z) Steep X Games Gold Edition leírása

A Steep X Games Gold Edition tartalma:

Steep alapjáték + Year 1 szezonbérlet
Extreme Pack (3 új sportág, új kihívások és új testreszabási lehetőségek)
Winterfest Pack (1 új sportág (szánkózás), új kihívások, új kosztümök és testreszabási lehetőségek)
Adrenaline Pack (új kosztümök, snowboardok és szárnyasruhák)
Moonlight Pack (sötétben világító kosztümök és éjszakai kihívások)
Helikopter jegyek és 10 000 Steep kredit
90' DLC
Rocket Wing DLC

A Steep a Ubisoft legújabb sportjátékaként az Alpok legmagasabb hegycsúcsaira kalauzol el téged annak érdekében, hogy a jó meleg szobában ülve, mégis a legautentikusabb formában és a legrealisztikusabb módon ismerhesd meg a téli extrémsportok élményét.

Lesz itt minden, mi szem-szájnak ingere, ezáltal meghódíthatjuk a legmagasabb hegyeket sílécen állva, hatalmas lesiklásokat rendezhetünk egy snowboard deszkán, de kipróbálhatjuk a szabadesést egy szárnyas repülőruha segítségével, sőt mi több, ejtőernyőzhetünk is a havas hegycsúcsok között.

Bár a lesiklások és zuhanások önmagukban is óriási élményt jelentenek, a Steep azonban egy vérbeli videojátékként folyamatos versenyhangulatot garantál, ezáltal a lecsúszás során arra kell törekednünk, hogy minél látványosabban, minél változatosabban hajtsuk végre a gyakorlatokat, hatalmasakat ugorjunk, szaltózzunk, mutatványozzunk és a lehető legtöbb pontot gyűjtsük össze ahhoz, hogy legyőzzük ellenfeleinket.

A Steep ugyanis nemcsak egyedül garantálja számunkra az extrém sportok örömeit, hanem mások, akár barátaink társaságában is, a többjátékos módban ugyanis kihívhatjuk cimboráinkat egy-egy versenyre, aminél izgalmasabb virtuális sportélményben garantáltan nem mostanában volt részünk.

A Steep X Games Gold Edition-ben ráadásul minden eddiginél tartalmasabb élmények várnak rád, az eddig megjelent bővítmények mellé ugyanis két újabb DLC csatlakozik a sorba, melyek egyenesen Alaszkába kalauzolnak minket az X Games kihívásaival a főszerepben.

A csomag exkluzív tartalmai között találjuk a 90' DLC-t, melyben a kilencvenes évek trendjeinek megfelelően öltöztethetjük fel versenyzőinket, méghozzá korabeli trükkök és zenék társaságában, míg a Rocket Wings DLC-ben az Alpok és Alaszka egét szelhetjük át rakétaszárnyakon 15 új kihívás mentén.