Kedves vásárlóink! Néhány napon át telefonon korlátozottan vagyunk elérhetők! Kérjük, bármilyen kérdéssel keressetek minket az infoKUKACplay247.hu emailcímen, vagy Facebook oldalunkon üzenetben, és rövid időn belül reagálunk. Köszönjük türelmeteket!
 

Steep Winter Games Edition

Kép a Steep Winter Games Edition termékhez

4.499 Ft
+ 990 Ft kiszállítási díj

Megjelenés: 2017. december 05.

Platform: XBOX ONE

Kiadó: Ubisoft

Elérhetőség: Raktáron, vásárlás után azonnal szállítjuk.

Elérhető platformok még: PC, PS4

Várhatóan megérkezik hozzád: 2019. augusztus 26., hétfő

A(z) Steep Winter Games Edition leírása

A Steep a Ubisoft legújabb sportjátékaként az Alpok legmagasabb hegycsúcsaira kalauzol el téged annak érdekében, hogy a jó meleg szobában ülve, mégis a legautentikusabb formában és a legrealisztikusabb módon ismerhesd meg a téli extrémsportok élményét.

Lesz itt minden, mi szem-szájnak ingere, ezáltal meghódíthatjuk a legmagasabb hegyeket sílécen állva, hatalmas lesiklásokat rendezhetünk egy snowboard deszkán, de kipróbálhatjuk a szabadesést egy szárnyas repülőruha segítségével, sőt mi több, ejtőernyőzhetünk is a havas hegycsúcsok között.

Bár a lesiklások és zuhanások önmagukban is óriási élményt jelentenek, a Steep azonban egy vérbeli videojátékként folyamatos versenyhangulatot garantál, ezáltal a lecsúszás során arra kell törekednünk, hogy minél látványosabban, minél változatosabban hajtsuk végre a gyakorlatokat, hatalmasakat ugorjunk, szaltózzunk, mutatványozzunk és a lehető legtöbb pontot gyűjtsük össze ahhoz, hogy legyőzzük ellenfeleinket.

A Steep ugyanis nemcsak egyedül garantálja számunkra az extrém sportok örömeit, hanem mások, akár barátaink társaságában is, a többjátékos módban ugyanis kihívhatjuk cimboráinkat egy-egy versenyre, aminél izgalmasabb virtuális sportélményben garantáltan nem mostanában volt részünk.

A Steep Winter Games Edition-nel ráadásul még tovább fokozhatod ezt az élményt, hiszen az alapjáték mellett rengeteg új tartalom vár benne rád, a csomagban megtalálható Road to the Olympics kiegészítővel ugyanis akár még Japán havas hegyei közé is ellátogathatsz annak érdekében, hogy felkészülhess a Dél-Koreában megrendezésre kerülő 2018-as Phjongcshangi Téli Olimpiai Játékokra.

Legfrissebb hírek a(z) Steep Winter Games Edition játékkal kapcsolatban