State of Decay 2

Kép a State of Decay 2 termékhez

AKCIÓ! 7.790 Ft helyett
6.790 Ft
+ 990 Ft kiszállítási díj

Megjelenés: 2018. május 22.

Platform: XBOX ONE

Kiadó: Microsoft

Elérhetőség: Raktáron, vásárlás után azonnal szállítjuk.

Elérhető platformok még: Más platformra nem érhető el.

Várhatóan megérkezik hozzád: 2019. február 26., kedd

A(z) State of Decay 2 leírása

A nagyszerűen sikerült State of Decay folytatásában ismét belevetheted magadat a zombi-apokalipszis sűrűjébe, de a legtöbb hasonló játékkal ellentétben itt nem kell megmentened a világot, sőt megoldást sem kell találnod a kórra, csupán egyetlen feladatod lesz: túlélni bármi áron.

A State of Decay 2 egy poszt-apokaliptikus túlélőjátékként vad akciókat tár eléd, melyekben nemcsak egyedül, hanem három barátod oldalán is részt vehetsz, hiszen a folytatásban is kiemelkedően fontos szerepet kapott a kooperatív mód, hogy együtt vegyétek fel a harcot a hordákban támadó élőhalottakkal.

Az akciók mellett természetesen a State of Decay 2-ben is nagy hangsúlyt kapnak a szerepjátékos elemek, ezáltal lehetőséged nyílik karaktered fejlesztésére, valamint az összegyűjtött felszerelések raktározására, sőt craftolására is, hogy folyamatosan új fegyverek, felszerelések és egyebek várjanak rád a kalandok során.

Ne feledd azonban, hogy a State of Decay 2-ben minden döntésednek súlya és következménye lesz, miközben folyamatosan életről és halálról kell ítélkezned, ami előbb vagy utóbb, de szinte biztosan megbosszulja magát. Akkor kell majd bebizonyítanod, hogy mekkora túlélő is vagy valójában!

Legfrissebb hírek a(z) State of Decay 2 játékkal kapcsolatban