Kedves vásárlóink! Néhány napon át telefonon korlátozottan vagyunk elérhetők! Kérjük, bármilyen kérdéssel keressetek minket az infoKUKACplay247.hu emailcímen, vagy Facebook oldalunkon üzenetben, és rövid időn belül reagálunk. Köszönjük türelmeteket!
 

Starcraft II Battlechest 2.0

Kép a Starcraft II Battlechest 2.0 termékhez

10.899 Ft
+ 990 Ft kiszállítási díj

Megjelenés: 2016. november 29.

Platform: PC

Kiadó: Blizzard

Elérhetőség: Raktáron, vásárlás után azonnal szállítjuk.

Elérhető platformok még: Más platformra nem érhető el.

Várhatóan megérkezik hozzád: 2019. augusztus 27., kedd

A(z) Starcraft II Battlechest 2.0 leírása

A CSOMAG TARTALMA:

- Starcraft II Wings of Liberty
- Starcraft II Heart of The Swarm
- Starcraft II Legacy Of The Void

A Starcraft II Battlechest 2.0 számodra is megadja a lehetőséget, hogy egyetlen tartalmas csomagban gyűjtsd be az utóbbi évek egyik legjobb valós idejű stratégiájaként megismert StarCraft II mindhárom epizódját, amivel most végre egyszerre élheted át a Blizzard klasszikusának folytatását.

A Starcraft II Wings of Liberty által így megismerheted az emberi faj, avagy a Terranok megpróbáltatásait, és míg a Starcraft II Heart of The Swarm-ban a rovarszerű Zergek kampánya kapta a főszerepet, a Starcraft II Legacy Of The Void-ban a Protoss frakció szemszögéből is felfedezheted a kampány történetét.

A Starcraft II Battlechest 2.0-ben tehát három óriási kampányt, egy esportos lehetőségekkel kecsegtető, számtalan játékmódot tartalmazó multiplayer lehetőséget találhatsz, méghozzá garantáltantöbb százórányi játékidővel, valamint a valós idejű stratégiák legszebb hagyományaival kiegészülve ? pontosan úgy, ahogyan azt csak a Blizzard tudja!

Minimum gépigény

+ nincs adat

Ajánlott gépigény

+ nincs adat

Legfrissebb hírek a(z) Starcraft II Battlechest 2.0 játékkal kapcsolatban