StarBlood Arena VR (PlayStation VR)

Kép a StarBlood Arena VR (PlayStation VR) termékhez

5.388 Ft
+ 990 Ft kiszállítási díj

Megjelenés: 2017. április 12.

Platform: PS4

Kiadó: Sony

Elérhetőség: Raktáron, vásárlás után azonnal szállítjuk.

Elérhető platformok még: Más platformra nem érhető el.

Várhatóan megérkezik hozzád: 2019. január 25., péntek

A(z) StarBlood Arena VR (PlayStation VR) leírása

A StarBlood Arena VR egy rendkívül intenzív, aréna alapú űrharcokat garantáló akciójáték, amelyben a PlayStation VR headsettel lehetőséged nyílik a virtuális valóságban, páratlan realizmussal átélni a világ legintenzívebb űrhajós ütközeteit.

A StarBlood Arena VR-ban nem másért, mint a dicsőségért harcolsz, méghozzá egy szélvészgyors, páncélozott és erősen felfegyverzett űrhajó pilótafülkéjéből, ellenfeleid pedig a galaxis bármelyik pontjáról érkezhettek, hogy sajátos felszereléseikkel, fegyvereikkel vagy csak szimplán sebességükkel meglepetést okozzanak a számodra.

A játékban elképesztő tempók várnak rád az ütközetek során, és minden egyes apró sikerrel tapasztaltabbá válsz, sőt jobbá teheted magadat, hiszen fejlesztheted űrhajódat, amivel újabb fegyvereket, páncélokat és hajtóműveket szerelhetsz rá, hogy egyre jobbá válj az arénákban, és végül te legyél a galaxis legjobbja.

A StarBlood Arena VR-ban az egyjátékos küzdelmek mellett lehetőséged nyílik kipróbálni magadat egy barátod mellett kooperatív módban, sőt mi több, olyan változatos többjátékos szabályrendszerekben, mint a klasszikus deathmatch mérkőzésekre hajazó Carnage, vagy annak csapatos változata, a Team Carnage.