Star Wars: Squadrons

Kép a Star Wars: Squadrons termékhez

12.990 Ft
+ 990 Ft kiszállítási díj

Megjelenés: 2020. október 02.

Platform: PS4

Kiadó: Electronic Arts

Elérhetőség: Raktáron, vásárlás után azonnal szállítjuk.

Elérhető platformok még: XBOX ONE

Várhatóan megérkezik hozzád: 2021. október 21., csütörtök

A(z) Star Wars: Squadrons leírása

A Star Wars: Squadrons részeként kipróbálhatjuk magunkat a legendás sci-fi univerzum pilótájaként, ebben az árkád akciójátékban ugyanis beülhetünk a mozifilmekből ismert legtöbb űrhajó volánja mögé, és részt vehetünk az Új Köztársaság, valamint a Birodalom legnagyobb ütközeteiben.

A játék a Galaktikus Polgárháború végének idejére repít vissza minket, amikor az Új Köztársaság a szabadságért vív elkeseredett küzdelmet, a Birodalom pedig vasszigorral szeretne rendet tartani, mi pedig az összetett egyjátékos kampány mellett 5v5 fős többjátékos küzdelmek részeként csatlakozhatunk az élményhez.

A Star Wars: Squadrons részeként egy igazi filmszerű utazás vár ránk, melyben az A-Wingektől kezdve a Tie-Bomberekig bezárólag rengeteg űrhajót irányításunk alá vehetünk, sőt mi több, minél eredményesebb csatákat vívunk, annál több fejlesztést tudunk feloldani majd magunknak.

Az extrák között találunk új fegyvereket, hajtóműveket, pajzsokat, komplett skineket és kozmetikai elemeket is, amivel biztosított, hogy legalább a multis összecsapások mindig új élményekkel kecsegtetnek a játékosok számára, sőt a premier utáni támogatásra már most mérget vehetünk.

Legfrissebb hírek a(z) Star Wars: Squadrons játékkal kapcsolatban