Star Trek: Bridge Crew (Playstation VR)

Kép a Star Trek: Bridge Crew (Playstation VR) termékhez

18.399 Ft
+ 990 Ft kiszállítási díj

Megjelenés: 2017. március 14.

Platform: PS4

Kiadó: Ubisoft

Elérhetőség: Ez a termék nincs készleten, vagy elfogyott. A szállítás bizonytalan.

Elérhető platformok még: Más platformra nem érhető el.

A(z) Star Trek: Bridge Crew (Playstation VR) leírása

Képzeld el, hogy mindaz, amit valaha is a Star Trek mozifilmek és sorozatok berkein belül átélhettél, az most egy csapásra valósággá válik a szemed előtt. A Star Trek: Bridge Crew pontosan ezt az élmény kínálja számodra, és bár csak a virtuális valóságban, a lényegen azonban mindez mit sem változtat!

A játékban nem kisebb feladat vár majd ránk, minthogy átvegyük az irányítást a hatalmas U.S.S Aegis űrhajó felett, miközben egy VR sisakkal a fejünkön úgy fedezhetjük fel a hatalmas űrmonstrum fedélzetét, mintha valóban ott lennénk.

Ismerkedj meg a legénység tagjaival, birkózz meg a legkülönfélébb feladatokkal, fedezz fel új történeteket a Star Trek univerzumból, miközben a legnagyobb pilótákhoz hasonlóan aktiválhatod a térhajtóművet, tárgyakat szkennelhetsz, lebegő képernyőkről olvashatsz fontos adatokat és sok esetben csak te döntheted el, hogy csapatod miként teljesíti a feladatokat.

A Star Trek: Bridge Crew legnagyobb előnye, hogy nemcsak egyedül, hanem akár két másik játékos oldalán is lehetőséget biztosít az űrkalandok felfedezésére, így együtt irányíthatjátok az óriási űrhajót, és közösen kutakodhattok a végtelen világűr legeldugottabb szegleteiben is.

Legfrissebb hírek a(z) Star Trek: Bridge Crew (Playstation VR) játékkal kapcsolatban