Spyro Reignited Trilogy

Kép a Spyro Reignited Trilogy termékhez

10.799 Ft
+ 990 Ft kiszállítási díj

Megjelenés: 2019. szeptember 03.

Platform: Nintendo Switch

Kiadó: Activision

Elérhetőség: Raktáron, vásárlás után azonnal szállítjuk.

Elérhető platformok még: PS4, XBOX ONE

Várhatóan megérkezik hozzád: 2020. december 01., kedd

FIGYELEM! Ebből a termékből már csak 2 db van raktáron!

A(z) Spyro Reignited Trilogy leírása

A nagyszerűen sikerült Crash Bandicoot N.Sane Trilogy után egy újabb legendás sorozatot támaszt fel az Activision, így aki a kis bandikutot ismerte és szerette, az biztosan elérzékenyülve köszönti Spyro, a lila sárkány egykori történeteinek visszatértét.

A Spyro Reignited Trilogy ugyanis a legendás hős első három történetét hozza most el egy csomagba zárva, de ami a legjobb, hogy nem az eredeti játékokat kapjuk meg kompatibilitással, hanem egy az alapoktól újragondolt, teljes egészében modern és mai grafikával ellátott feldolgozást.

Ennek megfelelően a jól ismert kalandokat HD-, vagy PS4 Pro esetében akár 4K felbontásban is felidézhetjük, ezáltal hihetetlen részletesség vár ránk, mely a régi rajongóknak garantált nosztalgiával, az újoncoknak pedig tonnányi friss élménnyel kecsegtet majd.

A Spyro Reignited Trilogy ráadásul három játékot tartalmaz egyetlen lemezre égetve, így az első Spyro the Dragon mellett a Spyro 2: Ripto's Rage! és a Spyro: Year of the Dragon is megtalálhatók a csomagban, melyek egytől egyig számtalan akciót és leküzdendő akadályokkal teli pályát tartalmaznak.

Legfrissebb hírek a(z) Spyro Reignited Trilogy játékkal kapcsolatban