Kedves vásárlóink! Néhány napon át telefonon korlátozottan vagyunk elérhetők! Kérjük, bármilyen kérdéssel keressetek minket az infoKUKACplay247.hu emailcímen, vagy Facebook oldalunkon üzenetben, és rövid időn belül reagálunk. Köszönjük türelmeteket!
 

Spyro Reignited Trilogy

Kép a Spyro Reignited Trilogy termékhez

10.799 Ft
+ 990 Ft kiszállítási díj

Megjelenés: 2018. november 13.

Platform: PS4

Kiadó: Activision

Elérhetőség: Raktáron, vásárlás után azonnal szállítjuk.

Elérhető platformok még: Nintendo Switch, XBOX ONE

Várhatóan megérkezik hozzád: 2019. augusztus 27., kedd

A(z) Spyro Reignited Trilogy leírása

A nagyszerűen sikerült Crash Bandicoot N.Sane Trilogy után egy újabb legendás sorozatot támaszt fel az Activision, így aki a kis bandikutot ismerte és szerette, az biztosan elérzékenyülve köszönti Spyro, a lila sárkány egykori történeteinek visszatértét.

A Spyro Reignited Trilogy ugyanis a legendás hős első három történetét hozza most el egy csomagba zárva, de ami a legjobb, hogy nem az eredeti játékokat kapjuk meg kompatibilitással, hanem egy az alapoktól újragondolt, teljes egészében modern és mai grafikával ellátott feldolgozást.

Ennek megfelelően a jól ismert kalandokat HD-, vagy PS4 Pro esetében akár 4K felbontásban is felidézhetjük, ezáltal hihetetlen részletesség vár ránk, mely a régi rajongóknak garantált nosztalgiával, az újoncoknak pedig tonnányi friss élménnyel kecsegtet majd.

A Spyro Reignited Trilogy ráadásul három játékot tartalmaz egyetlen lemezre égetve, így az első Spyro the Dragon mellett a Spyro 2: Ripto's Rage! és a Spyro: Year of the Dragon is megtalálhatók a csomagban, melyek egytől egyig számtalan akciót és leküzdendő akadályokkal teli pályát tartalmaznak.

Legfrissebb hírek a(z) Spyro Reignited Trilogy játékkal kapcsolatban