Spintires: Mudrunner

Kép a Spintires: Mudrunner termékhez

10.770 Ft
+ 990 Ft kiszállítási díj

Megjelenés: 2017. október 31.

Platform: XBOX ONE

Kiadó: SimActive

Elérhetőség: Ez a termék nincs készleten, vagy elfogyott. A szállítás bizonytalan.

Elérhető platformok még: PS4

A(z) Spintires: Mudrunner leírása

A Spintires: Mudrunner-ben most te is próbára teheted vezetési képességeidet olyan embertelen körülmények között, ahová normális emberek gyalog sem szívesen merészkednének be, a te feladatod viszont az lesz, hogy teherautókat és terepjárókat kormányozz ezeken az úttalan utakon.

A játékban mindössze az lesz a célod, hogy egy fával megpakolt teherautóval teljesítsd a kijelölt távokat, amelyek során nehézségek sokasága vár rád, így hol tengelyig érő sárban, hol hatalmas folyókon, hol sziklás partoldalakon kell kormányoznod hatalmas járműveidet, amelyek maximális realizmussal reagálnak a környezetre.

A cél, hogy úgy válaszd meg az útvonalat vagy a sebességet, hogy a nagy teherrel garantáltan legyűrd az eléd táruló akadályt, de akkor sincs nagy gond, ha elakadtál a sárban vagy a folyóban, csak kösd ki a csörlődet egy fához vagy hívd egy nagyobb gép segítségét, és már folytatódhat is tovább a sárdagasztás.

A Spintires: Mudrunner egy vérbeli szimulátorként realisztikus grafikával ellátott helyszínekkel kecsegtet számodra kilenc embert próbáló térképpel, 19 valószerűen viselkedő és valósághűen lemintázott erőgéppel, valamint multiplayer móddal.

Legfrissebb hírek a(z) Spintires: Mudrunner játékkal kapcsolatban