Spider-Man

Kép a Spider-Man termékhez

18.789 Ft
+ 990 Ft kiszállítási díj

Megjelenés: 2018. szeptember 07.

Platform: PS4

Kiadó: Sony

Elérhetőség: Raktáron, vásárlás után azonnal szállítjuk.

Elérhető platformok még: Más platformra nem érhető el.

Várhatóan megérkezik hozzád: 2019. július 25., csütörtök

A(z) Spider-Man leírása

FONTOS: A Spider-Man hazánkban MAGYAR FELIRATTAL érhető el!

Megérkezett minden idők legjobb Pókember-játéka, melyben Peter Parker oldalán most végre a saját irányításunk alatt fedezhetjük fel azt a sok-sok izgalmat, amit eddig csak a filmekben és a képregényekben láthattunk. Hálóvetés, hálóhintázás, akrobatikus mutatványok, őrült akciók, egyszóval minden lesz itt!

A Spider-Man a 23 éves Peter Parker, avagy a Pókember életének egyik izgalmas időszakát mutatja meg nekünk, amihez az Insomniac Games New York városának szinte teljes mását digitalizálta, hogy az óriási játéktéren bármit megtehessünk miközben megmentjük a világot a pusztulástól.

Az izgalmas történetben itt lesz minden fontos szereplő Mary Jane-től és May nénitől kezdve, Norman Orbosnon át a Fekete Macskáig bezárólag, miközben a Spider-Man felvonultatja Póki összes hírhedt ellenfelét is, így hatalmas bunyókat vívhatunk Mr. Negatívval, a Vezérrel, Elektróval, Rhinóval, Skorpióval, a Kiképzővel, Sokkolóval vagy Keselyűvel.

A Spider-Man részeként egy nyitott világú külső nézetes akciójáték vár ránk, melyben a tonnányi fő- és mellékküldetést ezernyi aktivitás színesíti, Póki poénjai mellett pedig összes ismert képessége és tulajdonsága is visszatér a falmászástól kezdve, a parkouron át a hálóhintázásig bezárólag.

Legfrissebb hírek a(z) Spider-Man játékkal kapcsolatban