SpellForce 3

Kép a SpellForce 3 termékhez

13.715 Ft
+ 990 Ft kiszállítási díj

Megjelenés: 2017. december 07.

Platform: PC

Kiadó: SimActive

Elérhetőség: Raktáron, vásárlás után azonnal szállítjuk.

Elérhető platformok még: Más platformra nem érhető el.

Várhatóan megérkezik hozzád: 2019. szeptember 19., csütörtök

A(z) SpellForce 3 leírása

Megérkezett a legendás RTS/RPG hibridként megismert SpellForce-sorozat legújabb epizódja, mely egyenesen a SpellForce: The Order of Dawn eseményei elé repít vissza minket, amikor az emberek még a Mágusok Háborújának gyötrelmeit nyögik.

Ebben az elkeseredett, veszélyekkel teli világban bukkan fel egy ember, név szerint Rondar Lacaine, aki azt ígéri, hogy végre rendet tesz ebben a csodálatos, ám éppen romokban heverő univerzumban, még ha a békét ehhez ismét csak háború útján érheti el.

A SpellForce 3 egy igazi kis csemege a stratégiák kedvelői között, hiszen a játékban az RTS alapú taktikus küzdelmek kedvelői ugyanúgy megtalálják majd a számításaikat, mint a szerepjátékok imádói, hiszen seregeink és birodalmunk építésére, valamint fejlesztésére éppen úgy lehetőségünk nyílik benne, mint a csatározásra.

Sőt mi több, a SpellForce 3 a több mint 30 órányi sztorit kínáló kampány mellett többjátékos élményekkel is kecsegtet, így a rajongók PvP alapon többféle játékmódban tehetik majd próbára a tudásukat.