Spacebase Startopia

Kép a Spacebase Startopia termékhez

15.199 Ft
+ 990 Ft kiszállítási díj

Megjelenés: 2021. december 31.

Platform: PC

Kiadó: Koch Media

Elérhetőség: Előrendelhető, megjelenéskor azonnal szállítjuk.

Elérhető platformok még: PS4, XBOX ONE

Várhatóan megérkezik hozzád: 2021. december 31., péntek

A(z) Spacebase Startopia leírása

A Spacebase Startopia tökéletesen bemutatja, hogy milyen különleges elegy születik, ha ötvözzük egymással a birodalomépítős stratégiákat a gazdasági szimulációkkal, az egészet pedig megfűszerezzük nem kevés sci-fi hatással és humorral.

A játékban lehetőségünk nyílik létrehozni saját űrbázisainkat, de nem elég letenni az alapokat, később fejlődésükről egyaránt gondoskodnunk kell majd, így például csatlakozhatunk egyedül a kampányhoz, de akár mások társaságában is szerencsét próbálhatunk.

Ha egyedül állunk neki a küzdelmeknek, 10 rendkívül érdekes küldetés vár ránk, melyet vicces események és kommentár kísér, miközben meg kell tanulnunk egyszerre három űrállomást irányítani, hiszen a Spacebase Startopia különlegességét leginkább az adja, hogy minden szinten a legjobbat hozzuk ki magunkból.

Persze a fejlődés és a védekezés mellett gyakran támadnunk is kell majd, ezáltal szabotálhatjuk vagy lenyomhatjuk ellenfeleinket, elvághatjuk kereskedelmi útvonalaikat, egyszóval egy sor taktikai tényezőt bevethetünk azért, hogy mi legyünk a győztesek.