Space Junkies VR (PlayStation VR)

Kép a Space Junkies VR (PlayStation VR) termékhez

11.790 Ft
+ 990 Ft kiszállítási díj

Megjelenés: 2019. március 26.

Platform: PS4

Kiadó: Ubisoft

Elérhetőség: Jelenleg nincs készleten, beérkezés után azonnal szállítjuk.

Elérhető platformok még: Más platformra nem érhető el.

A(z) Space Junkies VR (PlayStation VR) leírása

A Space Junkies a Ubisoft kifejezetten VR-élményekhez igazított akciójátéka, melyben hihetetlen intenzitású, sci-fi hatással rendelkező küzdelmek várnak ránk az űrben, ahol rakétával a hátunkon és különleges képességekkel kaphatunk hajba másokkal.

A játékban minden egyes küzdelem rettegett űrarénákban játszódik majd, ahol az összecsapások a fénysebesség tempójával kecsegtetnek, legyen szó akár 1v1, akár 2v2 vagy több játékost összeengedő összecsapásokról, melyek túlzás nélkül a jövő háborúját prezentálják.

A VR-támogatás jóvoltából a Space Junkies részeként hihetetlen realizmussal ismerheted meg ezeket az ütközeteket, miközben alapos rálátásod lesz az eseményekre, ami nem véletlen, hiszen a 360 fokos csatatereken minden irányból, még alulról és felülről is lecsaphatnak rád.

Vérbeli akciójátékként a Space Junkies természetesen egy sor változatos és őrült fegyvert is elérhetővé tesz számodra, melyek további lehetőségeket és képességeket hívhatnak elő belőled, amivel nemcsak ellenfeleidet takaríthatod el a színről, hanem még a környezetet is lerombolhatod.

Legfrissebb hírek a(z) Space Junkies VR (PlayStation VR) játékkal kapcsolatban