South Park: The Fractured but Whole

Kép a South Park: The Fractured but Whole termékhez

7.399 Ft
+ 990 Ft kiszállítási díj

Megjelenés: 2017. október 17.

Platform: PC

Kiadó: Ubisoft

Elérhetőség: Jelenleg nincs készleten, beérkezés után azonnal szállítjuk.

Elérhető platformok még: PS4, XBOX ONE

A(z) South Park: The Fractured but Whole leírása

A nagy sikert aratott 2014-es South Park: The Stick of Truth után most ismét visszatérhetsz a népszerű rajzfilm-sorozat jól ismert kis városkájába, ahol kedvenc kis hőseink, Cartman, Stan, Kyle és Kenny oldalán egy újabb őrült kaland vár rád!

A South Park: The Fractured but Whole a mai szuperhősös mozifilmek kifigurázását állítja a középpontba, miután Eric Cartman a Mosómedveként megalapítja saját szuperhős csapatát annak érdekében, hogy kis barátai oldalán a bűn nyomába eredhessenek.

A játékhoz ezúttal is egy általunk megformázott új srácként csatlakozhatunk, akivel a klasszikus szerepjátékok legszebb hagyományaival a középpontban lehetőségünk nyílik arra, hogy szabadon bejárjuk South Park városát, miközben találkozunk a sorozatból ismert szereplőkkel, akikkel őrültebbnél-őrültebb fő- és mellékküldetések várnak majd ránk.

A South Park: The Fractured but Whole sztorijában senki és semmi sincs biztonságban az őrült humor elől, miközben a játékmenet is képes lesz odaszegezni a képernyő elé, hiszen hősöd oldalán számtalan kaszt közül válogathatsz, gyűjtögethetsz, fejlődhetsz, de az alkotás sava-borsát mégis a körökre osztott, izgalmas és taktikus harcok adják majd.

Legfrissebb hírek a(z) South Park: The Fractured but Whole játékkal kapcsolatban