SoulCalibur VI

Kép a SoulCalibur VI termékhez

17.790 Ft
+ 990 Ft kiszállítási díj

Megjelenés: 2018. október 19.

Platform: PC

Kiadó: Bandai Namco

Elérhetőség: Ez a termék nincs készleten, vagy elfogyott. A szállítás bizonytalan.

Elérhető platformok még: PS4, XBOX ONE

A(z) SoulCalibur VI leírása

A legendás SoulCalibur-sorozat az egyik legismertebb fegyverekre fókuszáló árkád verekedős játékként most újra csatába hívja a rajongókat, hogy visszarepüljünk a fiktív 16. századba, és ott újra összecsapjunk a franchise legismertebb harcosaival.

A SoulCalibur VI ugyanis az újoncok mellett felvonultatja az összes legendás hőst, így itt lesz többek között Mitsurugi, Nightmare, Siegfried, Voldo, Yoshimitsu és Taki, sőt mi több, a fejlesztők Ríviai Geraltot, a The Witcher-sorozat kardforgatóját is kölcsönvették.

A korábbi részekhez hasonlóan a SoulCalibur VI is az intenzív kardcsatákra koncentrál, ezáltal bármelyik karakter oldalán csatlakozunk a küzdelmekhez, a legkülönfélébb kombókat és tulajdonságokat használhatjuk majd ki a harcok alatt.

Az összetett játékélménynek hála a SoulCalibur VI is felvonultat rengeteg kombót, a támadás mellett pedig a védekezés, a saját taktikák kidolgozása egyaránt fontos lesz, megszerzett tudásunkat a kampány mellett pedig mások ellen szintén próbára tehetjük majd a többjátékos küzdelmek alatt.

Minimum gépigény

+ Intel Core Intel Core i3-4160 3.60GHz
+ 6GB RAM
+ NVIDIA GeForce GTX 1050
+ 60GB HDD

Ajánlott gépigény

+ Intel Core i5-4690 3.5 GHz
+ 8GB RAM
+ NVIDIA GeForce GTX 1060
+ 60GB HDD

Legfrissebb hírek a(z) SoulCalibur VI játékkal kapcsolatban