Sonic Forces Bonus Edition

Kép a Sonic Forces Bonus Edition termékhez

10.290 Ft
+ 990 Ft kiszállítási díj

Megjelenés: 2017. november 07.

Platform: PS4

Kiadó: Sega

Elérhetőség: Ez a termék nincs készleten, vagy elfogyott. A szállítás bizonytalan.

Elérhető platformok még: XBOX ONE

A(z) Sonic Forces Bonus Edition leírása

A CSOMAG TARTALMA:

- Sonic Forces alapjáték
- 4 művészeti kártya
- exkluzív in-game kosztümök (Jet Set Radio, Super Monkey Ball, NiGHTS, Persona 5, PuyoPuyo)

Egy Infinite névre hallgató rejtélyes idegen segítségével Doctor Eggman-nek sikerült uralma alá hajtania az egész világot, amiben egy komplett hadsereg és olyan ikonikus hősök voltak a segítségére, mint Shadow the Hedgehog, Metal Sonic, Chaos és Zavok. Sonic és kis barátai azonban nem hagyják annyiban, hogy a gonosz doki sokáig örüljön!

A Sonic Forces részeként így megismerhetjük a szélvész gyorsasággal rohangáló kék sündisznó legújabb küzdelmeit, amelyben hősünk két variánsát találjuk majd, így egy modern és egy klasszikus Sonic-ot egyaránt irányításunk alá vehetünk, ami a játékmenetet is alapjaiban meghatározza.

Míg ugyanis Classic Sonic oldalán egy a régi, oldalnézetes platformerekre emlékeztető élményben lehet részünk, addig Modern Sonic irányításával egy a Sonic Generations-höz hasonló 3D-s játékélmény vár ránk, de mindegyik esetben szélvészgyors száguldozásban, rengeteg akcióban és ügyességi elemek sokaságában lehet részünk.

A Sonic Forces ugyanis azon túl, hogy megőrizte a sorozat korai epizódjaira jellemző sajátosságokat, mindemellett tonnányi újdonságot is magával hozott, így a sztori és hősünk képességei mellett például a franchise történetében először akár saját karaktert is alkothatunk magunknak a nagy kalandokhoz.

Legfrissebb hírek a(z) Sonic Forces Bonus Edition játékkal kapcsolatban