SnowRunner

Kép a SnowRunner termékhez

AKCIÓ! 14.499 Ft helyett
12.899 Ft
+ 990 Ft kiszállítási díj

Megjelenés: 2020. április 28.

Platform: XBOX ONE

Kiadó: SimActive

Elérhetőség: Raktáron, vásárlás után azonnal szállítjuk.

Elérhető platformok még: PC, PS4

Várhatóan megérkezik hozzád: 2020. december 01., kedd

A(z) SnowRunner leírása

A SnowRunner részeként most te is megtapasztalhatod, hogy milyen azoknak a kamionsofőröknek az élete, akik nem közúti áruszállítással foglalkoznak, hanem olyan környezetben állják meg a helyüket, ahová még gyalog is nehéz eljutni, nemhogy egy óriási géppel.

A SnowRunner a korábbi MudRunner folytatásaként nem a sárdagasztást állítja a főszerepbe, hanem a havas hegyek közé vezet el minket, ezáltal méteres hóban, olvadéksárban, befagyott tavakon és megannyi más extrém környezetben kell teljesítenünk küldetéseinket, melyek mindegyike a szállítmányozáshoz kapcsolódik majd.

Azaz miután bepattantunk a több mint 40 vezethető kamion pilótafülkéjének valamelyikébe, csak el kell jutnunk egyik pontból a másikba, ami elsőre nem tűnik nehéz feladatnak, de alaposan meghaladhatja a képességeinket, ha túlméretezett szállítmányainkkal olyan helyeken próbálunk haladni, ahol még út sincs, csak hó és sár.

Ülj a Ford, a Chevrolet vagy a Freightliner legismertebb teherautóinak volánja mögé, miközben folyamatosan fejlesztheted az egész flottát, új gumikkal, hóláncokkal, csörlőkkel és egyebekkel könnyítve meg a kihívások teljesíthetőségét.