Kedves vásárlóink! Néhány napon át telefonon korlátozottan vagyunk elérhetők! Kérjük, bármilyen kérdéssel keressetek minket az infoKUKACplay247.hu emailcímen, vagy Facebook oldalunkon üzenetben, és rövid időn belül reagálunk. Köszönjük türelmeteket!
 

Sniper Elite V2 Remastered

Kép a Sniper Elite V2 Remastered termékhez

10.299 Ft
+ 990 Ft kiszállítási díj

Megjelenés: 2019. május 17.

Platform: Nintendo Switch

Kiadó: Sold Out

Elérhetőség: Raktáron, vásárlás után azonnal szállítjuk.

Elérhető platformok még: PS4, XBOX ONE

Várhatóan megérkezik hozzád: 2019. augusztus 27., kedd

FIGYELEM! Ebből a termékből már csak 2 db van raktáron!

A(z) Sniper Elite V2 Remastered leírása

Most új megjelenéssel, minden téren felújított grafikával és kibővített tartalommal csaphatsz le a Sniper Elite-sorozat második epizódjára, melyben a második világháború több frontján is helyt kell állnunk azért, hogy megakadályozzuk a rettegett V2-es rakéta rossz kezekbe kerülését.

A Sniper Elite V2 Remastered egy vérbeli külsőnézetes akciójáték, melyben a rejtőzködés és a mesterlövészpuskák profi szintű használata mellett kimagasló figyelmet kaptak a hagyományos fegyverekkel történő összecsapások is.

A vaskos egyjátékos kampány mellett a Sniper Elite V2 Remastered-ben szokványos multiplayer, valamint összetett kooperatív mód vár ránk, aminek részeként akár három barátunk oldalán is lehetőségünk nyílik átélni a bevetéseket.

Sőt mi több, a Sniper Elite V2 Remastered tartalmazza a korábban megjelent letölthető tartalmakat, ezáltal rengeteg extra küldetés vár ránk, melyek részeként akár egyenesen nekimehetünk a Führernek is.

Legfrissebb hírek a(z) Sniper Elite V2 Remastered játékkal kapcsolatban