Sniper Elite 4

Kép a Sniper Elite 4 termékhez

7.799 Ft
+ 990 Ft kiszállítási díj

Megjelenés: 2017. február 14.

Platform: XBOX ONE

Kiadó: Sold Out

Elérhetőség: Raktáron, vásárlás után azonnal szállítjuk.

Elérhető platformok még: PS4

Várhatóan megérkezik hozzád: 2019. május 27., hétfő

A(z) Sniper Elite 4 leírása

1943, Olaszország. A második világháború már túlnőtte az európai kontinenst, az olasz fasiszták hatalma pedig megingathatatlannak tűnik, de egy hős amerikai mesterlövész, név szerint Karl Fairburne egy minden eddiginél veszélyesebb küldetést kap annak érdekében, hogy az ellenálláshoz csatlakozva ott tegyen keresztbe a Harmadik Birodalom szövetségeseinek, ahol csak tud.

A Sniper Elite 4 a mediterrán hangulatú Olaszországba kalauzol minket, ahol minden eddiginél összetettebb, nagyobb és jelentősebb küldetések várnak majd ránk, akár az Alpok hegyei közé, akár a varázslatos tengerpartra sodor minket az élet.

Karl Fairburne oldalán az olasz hadszíntér legismertebb helyszíneit járhatjuk be, hatalmas, szabadon felfedezhető pályák által, amelyeken nekünk kell meghatároznunk, hogy elit mesterlövészként honnan, milyen formában, milyen fegyverekkel és milyen ütemben hajtjuk végre küldetésünket - akár egyedül, akár kooperatív módban.

Hol be kell szivárognunk ehhez jól őrzött helyekre, és csendben likvidálni az ellenfeleket, hol türelmesen kell várnunk valahol a megfelelő pillanatra, miközben sokszor csak egy esélyünk van, miközben a kilőtt golyó útját a puskacsőtől a látványos becsapódásig nyomon követhetjük majd, alaposan szemügyre véve az általa előidézett roncsolódás mértékét.

Legfrissebb hírek a(z) Sniper Elite 4 játékkal kapcsolatban