Skylanders SuperChargers Starter Pack

Kép a Skylanders SuperChargers Starter Pack termékhez

10.899 Ft
+ 990 Ft kiszállítási díj

Megjelenés: 2015. szeptember 25.

Platform: XBOX ONE

Gyártó: Activision

Elérhetőség: Raktáron, vásárlás után azonnal szállítjuk.

Várhatóan megérkezik hozzád: 2018. október 23., kedd

A(z) Skylanders SuperChargers Starter Pack leírása

A CSOMAG TARTALMA:

- Skylanders SuperChargers alapjáték
- 2 db Skylanders SuperChargers figura
- 1 db Skylanders SuperChargers jármű
- 1 db portál a figurák és a járművek beolvasásához
- 1 db poszter

A Skylanders SuperChargers-ben a rettegett Kaos újra ráakadt egy olyan fegyverre, amellyel egész Skylandet elpusztíthatja, így Eon mester azonnal riadóztatja a jól ismert hősöket, hogy haladéktalanul induljanak, és vegyék fel a harcot Kaos erőivel szemben.

Csakhogy az idő sürget, így a hősök ezúttal szélsebes, ámde harcra is képes járművek volánja mögé pattannak annak érdekében, hogy még időben meg tudják akadályozni Kaos-t abban, hogy valóra váltsa őrült tervét, a Skylanders SuperChargers egyik legnagyobb újdonsága tehát az lesz, hogy karaktereink oldalán már vad versenyeket is lezavarhatunk száguldó fenevadakként.

A Skylanders SuperChargers persze azért nem csak a száguldásra épít, hiszen visszatér benne a versenyek mellett mindaz, ami a sorozat korábbi részeire jellemző volt, így a karakterközpontú harcok, az ügyességi és logikai feladványok, valamint a varázslatos fantáziavilág.

Persze nemcsak a játékmenet, a koncepció sem változott meg! Ennek köszönhetően a Skylanders SuperChargers-t bármikor szabadon bővíthetjük újabb járművekkel és hősökkel, melyeket kézzel fogható formában, apró figurákként vásárolhatunk, a kezdőcsomagban is megtalálható portál segítségével pedig egyszerűen lehetőségünk nyílik arra, hogy digitalizáljuk a terméket, és amit az előbb még a kezünkben tartottuk, azt viszontláthassuk a képernyőn.

Legfrissebb hírek a(z) Skylanders SuperChargers Starter Pack játékkal kapcsolatban