Skylanders Imaginators Starter Pack

Kép a Skylanders Imaginators Starter Pack termékhez

12.899 Ft
+ 990 Ft kiszállítási díj

Megjelenés: 2016. október 14.

Platform: Nintendo WIIU

Gyártó: Activision

Elérhetőség: Ez a termék nincs készleten, vagy elfogyott. A szállítás bizonytalan.

Elérhető platformok még: PS3, PS4, XBOX 360, XBOX ONE

A(z) Skylanders Imaginators Starter Pack leírása

Évezredekkel azután, hogy a nagy Ősök biztonságos helyre rejtették a Skylanderek létrehozására használt Elme Varázslatot, a gonosz Kaos néhány csatlósa oldalán addig kutakodott, amíg meg nem találta ezt a veszélyes fegyvert. A félelmetes nagyúr nem is tétovázott sokáig: azonnal birtokba vette ezt a különös mágiát, hogy megalkothasson egy minden eddiginél félelmetesebb sereget, akiket mindenki csak Doomlanders néven ismer.

A Skylanders Imaginators részeként most a te feladatod lesz, hogy saját sereget toborozz, és megállítsd Kaos félelmetes erőit abban, hogy uralmuk alá hajthassák az egész világot. Ne feledd azonban, hogy minden eddiginél nagyobb és kegyetlenebb harc vár majd rád, amelyben szerencsére nem leszel egyedül, hiszen előkerült néhány misztikus harcos a múltból, pár Sensei Skylander, akik segítséget nyújthatnak neked a győzelemben.

Hogy egy minden eddiginél változatosabb sereget tudj összeállítani magadnak, a Skylanders Imaginators a sorozat történetében először lehetőséget biztosít arra, hogy a legapróbb sajátosságokig bezárólag megalkothasd saját Skylander karaktereidet, de természetesen ezúttal is beszerezhetsz majd néhány kézzel fogható harcost a játékhoz, amelyeket kis műanyagfiguraként feltehetsz a polcra, de a kezdőcsomagban elérhető portálon át könnyedén megjeleníthetsz a játék világában is.

Ez utóbbi adja a Skylanders Imaginators egyik legnagyobb különlegességét, hiszen akár több tucatnyi kézzel fogható harcost is begyűjthetsz magadnak ilyen formában, és a portálra helyezve bármikor harcba szólíthatod őket, hogy segítsenek neked megvívni egy újabb háborút, esetleg abszolválni egy fejtörőt vagy ügyességi feladványt, amelyekből a versenyek mellett mind-mind rengeteg megtalálható lesz a játékban.

A Skylanders Imaginators Starter Pack részeként ráadásul mindjárt hozzá is juthatsz két extra figurához (Master King Pen Sensei és Golden Queen képében), valamint az új Skylanderek teremtéséhez szükséges alkotókristályhoz.