Shadow of the Colossus

Kép a Shadow of the Colossus termékhez

AKCIÓ! 12.890 Ft helyett
5.890 Ft
+ 990 Ft kiszállítási díj

Megjelenés: 2018. február 07.

Platform: PS4

Kiadó: Sony

Elérhetőség: Raktáron, vásárlás után azonnal szállítjuk.

Elérhető platformok még: Más platformra nem érhető el.

Várhatóan megérkezik hozzád: 2020. december 01., kedd

A(z) Shadow of the Colossus leírása

Éld át újra PlayStation 4 konzolodon a PlayStation 2-es korszak egyik legkülönlegesebb és legegyedibb videojátékának feldolgozását, a Sony ugyanis a Bluepoint Games segítségével újra előszedte a legendás Shadow of the Colossus-t, hogy megható történetét és különc élményét a kurrens generációban is élvezhessük.

A PS4-es Shadow of the Colossus egy minden eddiginél alaposabb feldolgozás, ami bár a jól ismert tartalmon egy csipetnyit sem változtat, ellenben a játék megjelenését minden téren a mai igényekhez igazították, így észre sem vesszük, hogy egy remake, és nem egy vadonatúj cím pörög a konzolban.

A Shadow of the Colossus-ban Wander, egy ifjú harcos felett vehetjük át az irányítást, aki tragikus hirtelenséggel veszítette el fiatal szerelmét, Mono-t. A fiú mindent megtenne azért, hogy visszakaphassa a lányt, és csakhamar lehetőséget is kap rá, ehhez azonban le kell győznie 16 gigantikus szörnyeteget egy fantasztikus, már-már hihetetlen utazás során.

A játékban lovunk hátán egyetlen karddal és íjjal kell felkutatnunk a különleges és csodálatos tájakon a hatalmas kolosszusokat, melyek mindegyike egyedi tulajdonságokkal rendelkezik majd, így legyőzésükhöz meg kell ismernünk gyengepontjaikat, és nyers erővel vagy fejtörők megoldásával kihasználni azokat, máskülönben soha nem érhetjük el célunkat.

Legfrissebb hírek a(z) Shadow of the Colossus játékkal kapcsolatban