Seven: The Days Long Gone

Kép a Seven: The Days Long Gone termékhez

5.799 Ft
+ 990 Ft kiszállítási díj

Megjelenés: 2017. december 01.

Platform: PC

Kiadó: SimActive

Elérhetőség: Raktáron, vásárlás után azonnal szállítjuk.

Elérhető platformok még: Más platformra nem érhető el.

Várhatóan megérkezik hozzád: 2019. szeptember 24., kedd

A(z) Seven: The Days Long Gone leírása

A Seven: The Days Long Gone az egykori The Witcher fejlesztőkből alakult Fool's Theory csapatának izometrikus szerepjátéka, amelyből te is kiderítheted, hogy milyen elképesztően sok potenciál van még ebben a sokak által ósdinak nevezett műfajban.

A játékban Teriel, egy mestertolvaj bőrébe bújunk annak érdekében, hogy Peh börtönszigetére látogatva egyrészt szabadon felfedezzük a rendelkezésünkre álló fantáziavilágot, segítsünk a környéken élüknek, másrészt pedig olyan küldetéseket hajtsunk végre, amelyek segítenek megdönteni a Vetrall Birodalom zsarnokságát.

A Seven: The Days Long Gone keretein belül modern világunk elemei egy csipetnyi fantasy-val és sok-sok sci-fi sajátossággal ötvöződnek, ez a sokszínűség pedig a játékmenetre is igaz, aminek részeként fejleszthető hősünk oldalán csak mi döntjük el, hogy milyen úton szeretnénk elindulni.

A játékban lehetünk vérbeli harcosok, használhatunk klasszikus fegyvereket, mágikus képességeket, de sok esetben jobban járunk, ha inkább a lopakodást választjuk majd céljaink elérése érdekében, hiszen a taktikázás legalább olyan fontos lesz majd, mint a nyers erő.

Legfrissebb hírek a(z) Seven: The Days Long Gone játékkal kapcsolatban