Kedves vásárlóink! Néhány napon át telefonon korlátozottan vagyunk elérhetők! Kérjük, bármilyen kérdéssel keressetek minket az infoKUKACplay247.hu emailcímen, vagy Facebook oldalunkon üzenetben, és rövid időn belül reagálunk. Köszönjük türelmeteket!
 

Sekiro Shadows Die Twice Collector's Edition

Kép a Sekiro Shadows Die Twice Collector

38.799 Ft
INGYENES KISZÁLLÍTÁSSAL!

Megjelenés: 2019. március 22.

Platform: PC

Gyártó: Activision

Elérhetőség: Ez a termék nincs készleten, vagy elfogyott. A szállítás bizonytalan.

Sekiro Shadows Die Twice Collector's Edition kiemelt információk

Előrendelői ajándék!


Shinto karkötő: Tradicionális szerencse karkötő, amelyet a feudális Japánban viseltek. Kötelező minden Sekiro játékosnak!

Az előrendelői ajándékok száma limitált!

Kép a Sekiro Shadows Die Twice Collector

A(z) Sekiro Shadows Die Twice Collector's Edition leírása

A Sekiro Shadows Die Twice Collector's Edition tartalma:

Sekiro Shadows Die Twice alapjáték
Fémdoboz
7 hüvelykes Shinobi szobor
Térkép
Játékérme replikák
Digitális zenei anyag
Művészeti könyv

A Sekiro: Shadows Die Twice a Dark Souls-sorozattal és a Bloodborne-nal elhíresült From Software legújabb alkotása, melyben egyenesen az 1500-as évek Japánjába látogathatunk el, hogy a korszak történelmének megismerése mellett egy vérszomjas harcos, Sekiro bőrébe bújva forgassuk fel Sengoku területét.

Bár a háttér adott, a Sekiro: Shadows Die Twice azonban nem törekszik a maximális történelmi hűségre, ezáltal inkább egy ismert alapokon nyugvó sötét fantáziavilág vár majd ránk, ahol félkarú harcosként a korszak legnagyobb problémáiba és harcaiba avatkozhatunk bele egy tartalmas, vérbosszúra kiélezett történetben.

A játék központi karaktere, avagy Sekiro különlegessége, hogy bár alapvetően is egy halálos képességekkel rendelkező nindzsa, aki dugig van halálosabbnál-halálosabb eszközökkel, de titkos fegyvere a hiányzó karja helyére szerelt protézis lesz, amivel egyenesen brutális képességeket préselhetünk ki belőle a harcok alatt.

Merthogy a Sekiro: Shadows Die Twice központi eleme a harc lesz, a külső nézetes akciózást pedig a fejlesztők egy leginkább a Bloodbourne-ból kölcsönvett intenzív, ámde mégis taktikus harcrendszerrel tették igazán teljessé, középkori Japán környezettel megkoronázva az élményt.

Minimum gépigény

+ Intel Core i3-2100 / AMD FX-6300
+ 4 GB RAM
+ NVIDIA GeForce GTX 760 / AMD Radeon HD 7950
+ 25GB HDD

Ajánlott gépigény

+ Intel Core i5-2500K / AMD Ryzen 5 1400
+ 8 GB RAM
+ NVIDIA GeForce GTX 970 / AMD Radeon RX 570
+ 25GB HDD

Legfrissebb hírek a(z) Sekiro Shadows Die Twice Collector's Edition játékkal kapcsolatban