Sea of Thieves

Kép a Sea of Thieves termékhez

17.790 Ft
+ 990 Ft kiszállítási díj

Megjelenés: 2018. március 20.

Platform: XBOX ONE

Kiadó: Microsoft

Elérhetőség: Ez a termék nincs készleten, vagy elfogyott. A szállítás bizonytalan.

Elérhető platformok még: Más platformra nem érhető el.

A(z) Sea of Thieves leírása

A Sea of Thieves a valaha készült legösszetettebb és legautentikusabb kalózos akciójátékként most végre neked is megmutatja, hogy milyen is volt egykoron a Karib-tengeri haramiák élete, akiket nem érdekelt más, csak a rum, az arany és a folyamatos izgalom.

A Rare legújabb alkotása egy osztott világú akciózás, amit egyszerre több más játékos társaságában fedezhetsz fel, és bár lehetőséged van magányos farkasként belevetni magadat a kalózkalandokba, azonban az igazi élmény az lesz, amikor mások társaságában válik belőlünk igazi tengeri medve.

A Sea of Thieves egy belső nézetes akciójátékként a vad kardozások és pisztolypárbajok mellett hatalmas hajócsatákat is garantál, de ha nyugodtabb szelek járnak a tengereken, akkor sem maradunk kalandok nélkül, hiszen szórakozhatunk csapattársainkkal, ismerkedhetünk másokkal, de akár kincsvadászatra is indulhatunk a közeli szigetek valamelyikére.

A hatalmas, szabadon bejárható világ mellett a Sea of Thieves dugig van titkokkal és rejtélyekkel, ezáltal óriási, hónapokra elegendő szavatosságot garantál, méghozzá fejleszthető karakterek, kalózhajók és varázslatos, rajzfilmes látványvilág társaságában.

Legfrissebb hírek a(z) Sea of Thieves játékkal kapcsolatban