Kedves vásárlóink! Néhány napon át telefonon korlátozottan vagyunk elérhetők! Kérjük, bármilyen kérdéssel keressetek minket az infoKUKACplay247.hu emailcímen, vagy Facebook oldalunkon üzenetben, és rövid időn belül reagálunk. Köszönjük türelmeteket!
 

Samurai Shodown

Kép a Samurai Shodown termékhez

17.790 Ft
+ 990 Ft kiszállítási díj

Megjelenés: 2019. június 27.

Platform: XBOX ONE

Kiadó: SimActive

Elérhetőség: Raktáron, vásárlás után azonnal szállítjuk.

Elérhető platformok még: PS4

Várhatóan megérkezik hozzád: 2019. augusztus 27., kedd

Samurai Shodown kiemelt információk

Előrendelői ajándék: Season Pass


Minden játékos, aki június 30-ig előrendeli, illetve megveszi a fizikai játékot, ingyen le tudja tölteni a Microsoft Store-ból és a PlayStation Store-ból ezt a Season Passt, amelynek tartalma:
Hozzáférés a játék megjelenése utáni 6 hónapban megjelenő összes DLC-hez
Hozzáférés 4 új harcoshoz, akik a játék megjelenése utáni 6 hónapban lesznek elérhetőek

A(z) Samurai Shodown leírása

Több évtizedes kihagyás után egy újabb legendás árkád verekedős játék térhet vissza a színtérre, az SNK ugyanis feltámasztja a Samurai Shodown-szériát, aminek jóvoltából ismét részesei lehetünk az intenzív bunyóknak.

A játék rengeteg visszatérő, már-már kultikus harcos mellett egy halom új bunyóst is felvonultat, akikben egytől-egyig közös lesz az ázsiai hatás, ezáltal nindzsák, szamurájok és egyéb képzett karakterek közül válogathatunk magunknak.

Mindezt ráadásul elképesztően látványos és hangulatos atmoszféra társaságában, miközben minden egyes harcos eltérő képességek, kombók és élmények felsorakoztatásával teszi változatossá és különbözővé mindegyik összecsapást.

A legendás epizódokhoz mérten a Samurai Shodown teljesen új játékmenettel kecsegtet, ezáltal sokkal intenzívebb, változatosabb és extra technikákat felvonultató megoldások várnak ránk, aminek jóvoltából a végeredmény bátran odatehető korunk legismertebb verekedős játékai mellé.

Legfrissebb hírek a(z) Samurai Shodown játékkal kapcsolatban