Sairento (PlayStation VR)

Kép a Sairento (PlayStation VR) termékhez

7.799 Ft
+ 990 Ft kiszállítási díj

Megjelenés: 2019. július 05.

Platform: PS4

Kiadó: Perpetual Games

Elérhetőség: Raktáron, vásárlás után azonnal szállítjuk.

Elérhető platformok még: Más platformra nem érhető el.

Várhatóan megérkezik hozzád: 2019. december 13., péntek

A(z) Sairento (PlayStation VR) leírása

A Sairento a jövő multis akciójátéka, melyben a Mátrix és a Kill Bill kereszteződésének jóvoltából a virtuális valóságban vívhatunk páratlanul realisztikus, belső nézetből átélhető küzdelmeket, melyek részeként szüntelen lövöldözés vár majd ránk a futurisztikus Japánban.

Bár az alkotás a többjátékos élményekre koncentrál, a Sairento részeként akár egyedül is lehetőségünk nyílik majd csatlakozni a küzdelmekhez, miközben rengeteg fegyvert használhatunk majd a katanától kezdve a lőfegyvereken át a robbanófejes nyilakig bezárólag.

Sőt mi több, a játékban még a parkour, az akrobatika is nagy szerephez jutott, ezáltal nagyokat ugrándozhatunk a levegőben, végrehajthatunk különféle speciális mozdulatokat, futhatunk a falakon, sőt még hátraszaltózhatunk is, ami a virutális valóságben hihetetlen élmény lesz.

A Sairento részeként ráadásul a fejlődési rendszer sem maradt ki a sorból, ezáltal tapasztalati pontok gyűjtése után fegyvereinket és képességeinket egyaránt magasabb szintre emelhetjük, ami elengedhetetlen is lesz a változatos ellenfelek miatt.