Sackboy A Big Adventure

Kép a Sackboy A Big Adventure termékhez

21.419 Ft
INGYENES KISZÁLLÍTÁSSAL!

Megjelenés: 2020. november 12.

Platform: PS4

Kiadó: Sony

Elérhetőség: Raktáron, vásárlás után azonnal szállítjuk.

Elérhető platformok még: PS5

Várhatóan megérkezik hozzád: 2021. október 21., csütörtök

A(z) Sackboy A Big Adventure leírása

Ha már nagyon régóta hiányzott a LittleBigPlanet élménye, akkor itt a remek alkalom, hogy felidézd a zsákfiú kalandjait, a Sackboy A Big Adventure részeként ugyanis visszatér a jó öreg régi ismerős, hogy egy feledhetetlen 3D platformer részeként vigyen minket új kalandokra.

A Sackboy A Big Adventure részeként egy szabadon felfedezhető világba csöppenehtünk, mely minden tekintetben magán viseli a KisNagyPlanéta egykori sajátosságait, miközben a folyamatos gyűjtögetés mellett egymás után botolhatunk a különféle ügyességi- és logikai feladványokba.

A játékban természetesen célunk is lesz, konkrétan megmenteni Vászonvilágot Vextől és Szeleburdi Szerkentyűjétől annak érdekében, hogy Kötött Lovaggá válhassunk, amihez hősünk oldalán rengeteg egyedi képesség, mozdulat és megannyi kütyü vár majd ránk.

Sőt mi több, a Sackboy A Big Adventure nemcsak egyedül, hanem barátaink oldalán egyaránt átélhető lesz, hiszen tartalmaz lokális- és online kooperatív módot, aminek köszönhetően soha nem látott izgalmakban lehet részünk ebben a különleges világban.

Legfrissebb hírek a(z) Sackboy A Big Adventure játékkal kapcsolatban