S.W.I.N.E. HD Remaster

Kép a S.W.I.N.E. HD Remaster termékhez

AKCIÓ! 3.990 Ft helyett
1.999 Ft
+ 990 Ft kiszállítási díj

Megjelenés: 2019. május 23.

Platform: PC

Kiadó: Assemble Entertainment

Elérhetőség: Raktáron, vásárlás után azonnal szállítjuk.

Elérhető platformok még: Más platformra nem érhető el.

Várhatóan megérkezik hozzád: 2020. december 01., kedd

A(z) S.W.I.N.E. HD Remaster leírása

FONTOS: A S.W.I.N.E. HD Remaster hazánkban MAGYAR FELIRATTAL ÉS SZINKRONNAL érhető el!

A játékon kívül az alábbiakat tartalmazza a csomag:
Zenei anyag - a S.W.I.N.E. eredeti zenéje
Művészeti album - korábban meg nem jelent tervek és rajzok
A S.W.I.N.E. készítése - fejlesztői dokumentumfilm a kezdetekről és a felújításról
Az összes eddig kiadott hivatalos patch

A klasszikus stratégiai játék, a S.W.I.N.E. most visszatér!

Kizsíroztuk a legállatibb háborút, itt a S.W.I.N.E. HD Remaster, amely 18 évvel az eredeti kiadás után teljesen átdolgozott textúrákkal, a mai felbontások támogatásával, részletes egységmodellekkel, 16:9 arányú kezelőfelülettel és kibővített zoomolási tartománnyal lobbantja fel a hamisítatlan S.W.I.N.E. hadviselés tüzét.

Ebben a humoros, de vérbeli valós idejű stratégiai játékban Rád vár a feladat, hogy az agresszor disznókat vagy a szabadságpárti nyulakat vezeted számos tankcsatában győzelemre. A két terjedelmes egyszemélyes kampányban, vagy a többjátékos online csatatéren különféle tankokat, felderítő járműveket, tüzérséget, rakétavetőket és légi támogatást is használhatsz, hogy győzelemre segítsd a tieidet. Sőt tetszőlegesen erősítheted meg kedvenc egységeidet különféle fejlesztésekkel, és teheted őket sereged elitjévé.

Jellemzők: Nincs macerás bázisépítgetés, csak HÁBORÚ: Állítsd össze seregedet, gondosan tervezz és vesd bele magad egyből a csatába a két izzasztó egyszemélyes hadjáratban, összesen 22 könyörtelen küldetésben! Igazán malacod van: Modern felbontásban játszhatsz, akár 4K-ban, a 16:9 arányra átalakított felületen, kiterjesztett zoomolással, átdolgozott textúrákkal és részletes egységmodellekkel! Csatázz barátaiddal: Izgalmas többszemélyes csaták várnak rád a felújított többszemélyes játékmódban, akár 8 játékossal, LAN-ban vagy az interneten!

A játékon felül egyedi bónusztartalom is vár rád, például az eredeti zene, exkluzív digitális művészeti album, korábban ki nem adott anyagokkal, valamint a készítésről szóló dokumentumfilm, amely bemutatja a S.W.I.N.E. eredetét és újjászületését a KITE Games jóvoltából. Nem csak idősebbeknek: A S.W.I.N.E. HD Remaster igazi kihívást jelent, nem csak az eredeti játék rajongóinak, hanem a feltörekvő ifjú tábornokoknak is!

Vásárold meg a játékot, és megkapod az összes alábbi extra tartalmat, ami csak ebben a felújított kiadásban elérhető: Zenei anyag - A S.W.I.N.E. eredeti zenéje Művészeti album - Exkluzív művészeti album, korábban még meg nem jelent tervekkel és rajzokkal A S.W.I.N.E. készítése - Fejlesztői dokumentumfilm, ahol megismerheted a játék megalkotásának kezdeteit, valamint a folyamatot, ahogy a Kite Games újraalkotta ezt a klasszikust.

Legfrissebb hírek a(z) S.W.I.N.E. HD Remaster játékkal kapcsolatban