RollerCoaster Tycoon Adventures

Kép a RollerCoaster Tycoon Adventures termékhez

11.299 Ft
+ 990 Ft kiszállítási díj

Megjelenés: 2018. november 29.

Platform: Nintendo Switch

Kiadó: Bigben

Elérhetőség: Raktáron, vásárlás után azonnal szállítjuk.

Elérhető platformok még: Más platformra nem érhető el.

Várhatóan megérkezik hozzád: 2019. május 28., kedd

FIGYELEM! Ebből a termékből már csak 2 db van raktáron!

A(z) RollerCoaster Tycoon Adventures leírása

Mostantól végre Nintendo Switch-en is megismerhetjük a legendás RollerCoaster Tycoon-sorozat élményét, ezáltal lehetőségünk nyílik saját vidámparkot építeni, ott a legkülönfélébb és legőrültebb hullámvasutakat felhúzni, majd élvezni a látogatók zsebéből befolyó nyereséget, amivel újabb attrakciókat húzhatunk fel.

A RollerCoaster Tycoon Adventures nem egy közönséges tycoon-játék lett a sorban, lévén a vidámpark felépítése, fejlesztése és menedzselése önmagában csak a kezdet, az általunk megálmodott hullámvasutakat ugyanis egytől-egyig ki is próbálhatjuk majd, ami garantáltan életre szóló élmény lesz.

A négy változatos terület mellett a RollerCoaster Tycoon Adventures kis túlzással végtelen mennyiségű lehetőséget kínál vidámparkunk felépítésére, a számtalan játékmódnak és a virtuális hullámvasutazás élményének hála pedig gyakorlatilag végtelen újrajátszhatóságot is kapunk.

A RollerCoaster Tycoon Adventures mindemellett kifejezetten a Nintendo Switch sajátosságaihoz lett igazítva, így az építkezéshez használhatjuk az érintőképernyőt vagy a Joy-Con kontrollereket, hogy akár a buszon ülve, akár az ágyunkban fekve is élvezhessük ezt a különleges élményt.