Rogue Trooper Redux

Kép a Rogue Trooper Redux termékhez

7.299 Ft
+ 990 Ft kiszállítási díj

Megjelenés: 2017. október 17.

Platform: PS4

Kiadó: Sold Out

Elérhetőség: Raktáron, vásárlás után azonnal szállítjuk.

Elérhető platformok még: XBOX ONE

Várhatóan megérkezik hozzád: 2020. május 28., csütörtök

A(z) Rogue Trooper Redux leírása

Több mint 10 évvel az eredeti Rogue Trooper megjelenése után most egy alaposan felújított, grafikailag megszépült, tartalmilag pedig kibővült feldolgozásban tért vissza közénk a legendás kékbőrű szuperkatona kalandja, aki a Nu Earth nevű bolygón szimpla vérbosszúból csatlakozik Észak és Dél végtelen háborújához.

A kietlen és erősen szennyezett planétán az emberi katonák védőfelszerelés nélkül percek alatt elpusztulnának, de Rogue egy szuperkatona, egy mutáns, akinek egyetlen célja, hogy egy félresikerült küldetést követően felkutassa és likvidálja azt a személyt, aki felelős társai indokolatlan és kegyetlen haláláért.

A Rogue Trooper Redux rendkívül intenzív külső nézetes ütközeteket garantál számunkra ezen a különleges bolygón, ahol kihasználhatjuk a fedezékeket, valamint hősünk speciális fegyverit és felszereléseit is ahhoz, hogy megküzdjünk a tömegesen ránk támadó ellenfelekkel.

A játékban hősünket különféle chippekkel ráadásul fejleszthetjük, jobbá és erősebbé is tehetjük, de a Rogue Trooper Redux nem lenne teljes multiplayer mód nélkül, amelynek részeként még osztott képernyős mókát is találunk, hogy egy barátunk oldalán egyaránt átélhessük a nagy harcokat.

Legfrissebb hírek a(z) Rogue Trooper Redux játékkal kapcsolatban