Rocket League Collectors Edition

Kép a Rocket League Collectors Edition termékhez

7.299 Ft
+ 990 Ft kiszállítási díj

Megjelenés: 2016. június 24.

Platform: PS4

Kiadó: 505 Games

Elérhetőség: Raktáron, vásárlás után azonnal szállítjuk.

Elérhető platformok még: XBOX ONE

Várhatóan megérkezik hozzád: 2020. július 13., hétfő

A(z) Rocket League Collectors Edition leírása

A Rocket League az autós futball műfajának feltalálójaként most végre dobozos változatban is elérhetővé vált, hogy a rajongók ilyen formában is gyűjteményükbe illeszthessék az utóbbi évek egyik legkülönlegesebb videojátékát.

Merthogy a Rocket League nem kisebb dolgot valósított meg, minthogy létrehozott egy vadonatúj stílust, amelyben a futball szabályrendszerét az autós játékok száguldásra kiélezett, tempós sajátosságaival ötvözte.

Ennek megfelelően lehetőségünk nyílik arra, hogy egy szélvészgyors járgányba pattanva pályára guruljunk, és ott mások társaságában addig taszigáljuk a többi autót és természetesen a labdát, amíg el nem juttatjuk azt az ellenség kapujába.

Mindezt számtalan pályán, rengeteg játékmódban, futurisztikus környezetben, gyakran a gravitáció szabályaival is szembeszállva, roncsderbis hatásokkal élhetjük át akár osztott képernyős módban is.

A Rocket League Collectors Edition által ráadásul most az alapjátékon túl három extra tartalmat is begyűjthetsz a dobozos változattal, így a Chaos Run, a Supersonic Fury és Revenge of the Battle-Cars bővítményeket, melyekben újabb autók, játékmódok és pályák egyaránt helyet kaptak.

Legfrissebb hírek a(z) Rocket League Collectors Edition játékkal kapcsolatban