Kedves vásárlóink! Néhány napon át telefonon korlátozottan vagyunk elérhetők! Kérjük, bármilyen kérdéssel keressetek minket az infoKUKACplay247.hu emailcímen, vagy Facebook oldalunkon üzenetben, és rövid időn belül reagálunk. Köszönjük türelmeteket!
 

Rocket League Collectors Edition

Kép a Rocket League Collectors Edition termékhez

7.499 Ft
+ 990 Ft kiszállítási díj

Megjelenés: 2016. június 24.

Platform: PS4

Kiadó: 505 Games

Elérhetőség: Raktáron, vásárlás után azonnal szállítjuk.

Elérhető platformok még: XBOX ONE

Várhatóan megérkezik hozzád: 2019. augusztus 23., péntek

A(z) Rocket League Collectors Edition leírása

A Rocket League az autós futball műfajának feltalálójaként most végre dobozos változatban is elérhetővé vált, hogy a rajongók ilyen formában is gyűjteményükbe illeszthessék az utóbbi évek egyik legkülönlegesebb videojátékát.

Merthogy a Rocket League nem kisebb dolgot valósított meg, minthogy létrehozott egy vadonatúj stílust, amelyben a futball szabályrendszerét az autós játékok száguldásra kiélezett, tempós sajátosságaival ötvözte.

Ennek megfelelően lehetőségünk nyílik arra, hogy egy szélvészgyors járgányba pattanva pályára guruljunk, és ott mások társaságában addig taszigáljuk a többi autót és természetesen a labdát, amíg el nem juttatjuk azt az ellenség kapujába.

Mindezt számtalan pályán, rengeteg játékmódban, futurisztikus környezetben, gyakran a gravitáció szabályaival is szembeszállva, roncsderbis hatásokkal élhetjük át akár osztott képernyős módban is.

A Rocket League Collectors Edition által ráadásul most az alapjátékon túl három extra tartalmat is begyűjthetsz a dobozos változattal, így a Chaos Run, a Supersonic Fury és Revenge of the Battle-Cars bővítményeket, melyekben újabb autók, játékmódok és pályák egyaránt helyet kaptak.

Legfrissebb hírek a(z) Rocket League Collectors Edition játékkal kapcsolatban