Robomaster S1 oktató robot

Kép a Robomaster S1 oktató robot termékhez

199.900 Ft
INGYENES KISZÁLLÍTÁSSAL!

Megjelenés: 2019. december 12.

Platform: ROBOT

Gyártó: DJI

Elérhetőség: Raktáron, vásárlás után azonnal szállítjuk.

Várhatóan megérkezik hozzád: 2020. július 13., hétfő

FIGYELEM! Ebből a termékből már csak 2 db van raktáron!

A(z) Robomaster S1 oktató robot leírása

A DJI által fejlesztett forradalmian új RoboMaster S1 elhozza otthonunkba a robotika, a programozás és a tudomány világát. A RoboMaster S1 moduláris felépítésű, amely lehetőséget ad arra, hogy mi magunk építsük meg a robotot. A csomag ehhez minden tartozékot tartalmaz. A robot 46 konfigurálható komponenssel rendelkezik, melyek a következőek: 7 motorral, 6 ütésérzékelővel, 7 infravörös érzékelővel, 1 optikai érzékelővel, 1 mikrofonnal, 1 hangszóróval, 2 giroszkóppal és 21 LED-es lámpával.

Minden Mecanum kerék 12 hengerből épül fel, amelynek segítségével a robot minden irányba könnyen mozgatható. A roboton egy széles látószögű FPV kamera található, mely a gimbalnak köszönhetően precízen és gyorsan mozgatható, hogy ne maradjunk le semmiről. A magával ragadó csata-szimulációhoz az S1 Blaster-t tartalmaz, amely a LED-es lámpákat használja fel a kilövési pálya körvonalazásához. Az S1 hat intelligens páncélpanellel rendelkezik, amelyek felismerik a zselégyöngy és az infravörös lövéseket. Ezeket a csapásokat az egyedi S1 játékvezető rendszer valós időben elemezheti is a játék során.

A RoboMaster S1 támogatja a Scratch és Python programozást, lehetővé téve a felhasználók számára, hogy matematikai és fizikai koncepciókat alkalmazzanak az AI technológiára. A felhasználók programozhatják az S1 tulajdonságait, például a fényhatásokat, a gördülő mozgásokat és még sok mást. Most mindenki könnyen, szórakozva ismerheti meg a robotika alapjait. Hat programozható mesterséges intelligencia modullal rendelkezik. A robot beprogramozható egy egyedi pálya követésére is, a programozás során alkalmazott matematikai és fizikai ismeretek alapján.

A vizuális jel felismerés segítségével az S1 speciális mozgásokat hajthat végre számok, betűk és speciális karakterek felismerésekor. Versenyeket hozhatunk létre a vizuális jelek segítségével. A kreatív programozáshoz és a válaszokhoz az S1 képes különféle gesztusok felismerésére. A robot képes felismerni és reagálni a tapsolásra is. Az S1 fejlett gépi látástechnológiájával képes nyomon követni egy kiválasztott személyt, melyet közben videóra is vehetünk.

Műszaki adatok:
Súly: 3,3 kg
Méretek: 320 x 240 x 270 mm
Max. sebesség: 1000 fordulat/perc
Max. nyomaték: 0,25N
Max. fényképfelbontás: 2560 × 1440 képpont
Max. videó felbontás: 1080p vagy 720p