Robinson: The Journey VR (Playstation VR)

Kép a Robinson: The Journey VR (Playstation VR) termékhez

10.789 Ft
+ 990 Ft kiszállítási díj

Megjelenés: 2017. március 01.

Platform: PS4

Kiadó: Sony

Elérhetőség: Raktáron, vásárlás után azonnal szállítjuk.

Elérhető platformok még: Más platformra nem érhető el.

Várhatóan megérkezik hozzád: 2018. október 23., kedd

A(z) Robinson: The Journey VR (Playstation VR) leírása

Robin fiatal tudósként azt a feladatot kapja, hogy az Esmeralda űrhajó fedélzetén utazzon el a Földhöz kísértetiesen hasonlító Tyson III bolygóra, hogy alaposabban is megismerhesse ezt a paradicsomként jellemzett planétát.

A dolgok azonban balul sülnek el, így a Robinson: The Journey első pillanataiban az Esmeralda a könnyed landolás helyett lezuhan, Robin pedig ott marad egyedül, egy HIGS nevű kis robot társaságában, aki saját mesterséges intelligenciájának köszönhetően nemcsak a magányt segít legyőzni hősünk számára, hanem a túlélésben is hasznos társnak bizonyul.

Robin a zuhanást követően nem tehet mást, minthogy nekivág a Tyson III felfedezésének, de csakhamar ráébred arra, hogy nem olyan paradicsom ez, mint amilyennek felettesei beállították, hiszen a bolygót félelmetes dinoszauruszok és egyéb őslények lakják, akik nem ismerik a kedves vendéglátás fogalmát.

A Robinson: The Journey-ben az izgalmas kaland mellett rengeteg ügyességi feladvány és logikai fejtörő társaságában kell körbevezetnünk Robint egy óriási világban, ahol a túlélés mellett meg kell találnia eltűnt társait is ahhoz, hogy legalább reménykedni tudjon a hazatérésben.

A Robinson: The Journey a PlayStation VR egyik vezető címeként maximálisan képes kihasználni a headset képességeit, ezáltal mind a látvány, mind az élmény tekintetében páratlan hatást kelt.

Legfrissebb hírek a(z) Robinson: The Journey VR (Playstation VR) játékkal kapcsolatban