Ride 2

Kép a Ride 2 termékhez

3.790 Ft
+ 990 Ft kiszállítási díj

Megjelenés: 2016. október 07.

Platform: PS4

Kiadó: Milestone

Elérhetőség: Ez a termék nincs készleten, vagy elfogyott. A szállítás bizonytalan.

Elérhető platformok még: PC, XBOX ONE

A(z) Ride 2 leírása

A Ride 2 minden idők egyik legjobb és legösszetettebb árkád motoros versenyjátékaként tökéletes lehetőséget kínál arra, hogy megismerjük a két keréken történő száguldás csodálatos világát, méghozzá a világ szinte összes jelentős versenypályáján és túraútján.

A játékban az árkád megközelítés ellenére rendkívül realisztikus élmények várnak ránk mind a száguldás, mind a motorok kezelése kapcsán, ezáltal válasszuk bármelyiket a több mint 170 különböző jármű közül - köztük legendás, kétütemű sportmotorokkal -, a maximális élmény átélése garantált lesz.

A Ride 2-ben a világ 18 ismert motorgyártójának kínálatából szemezgethetünk, melyeket több mint 1200 alkatrésszel és 600-nál is több kiegészítővel tuningolhatunk annak érdekében, hogy a legjobb időket fussuk a 30 különböző helyszínen, amelyek között dombokon és hegyeken átívelő szakaszokat éppen úgy találunk majd, mint klasszikus versenypályákat.

A Ride 2 ráadásul 12 játékmódot is garantál, amelyek között az egyszerű versenyek mellett karrierépítésre koncentráló alternatívákat, sőt változatos többjátékos lehetőségeket szintén találhatunk majd.

Legfrissebb hírek a(z) Ride 2 játékkal kapcsolatban