RiME

Kép a RiME termékhez

13.899 Ft
+ 990 Ft kiszállítási díj

Megjelenés: 2017. november 17.

Platform: Nintendo Switch

Kiadó: Techland

Elérhetőség: Ez a termék nincs készleten, vagy elfogyott. A szállítás bizonytalan.

Elérhető platformok még: PC, PS4, XBOX ONE

A(z) RiME leírása

Miután egy fiatal fiú a nagy viharban hajótörést szenved, egy különleges, és már első ránézésre is titokzatos sziget partjain tér magához, ahol néhány barátságos és segítőkész állat kivételével senki más sem él - legalábbis ezt próbálja meg elhitetni velünk első körben a RiME.

Hősünk azonban egyre mélyebbre merészkedik a sziget belseje felé, és rádöbben arra, hogy a földrészen egykoron egy előtte is ismeretlen, ám mára vélhetően kihalt civilizáció élte életét, ami azonnal felkelti majd a fiatal fiú érdeklődését, így oldalunkon nekiiramodhatunk, hogy felgöngyölítsük a sziget rejtélyét.

A RiME az ő és az egykori civilizáció történetét meséli el nekünk, méghozzá egy izgalmas és kihívásokkal teli játékmenet társaságában, amely harcoktól mentesen, sok-sok kalanddal, valamint tonnányi fejtörővel visz közelebb minket a nagy titok megfejtéséhez.

A kiegyensúlyozott és folyamatosan nehezedő játékmenetet ráadásként egy igazán varázslatos, már-már rajzfilmes grafika teszi még teljesebbé, aminek jóvoltából a RiME egy igazi kincs lesz azok számára, akik imádták az olyan alkotásokat, mint a The Witness, vagy a legendás Myst.

Legfrissebb hírek a(z) RiME játékkal kapcsolatban