Resident Evil Village

Kép a Resident Evil Village termékhez

21.990 Ft
INGYENES KISZÁLLÍTÁSSAL!

Megjelenés: 2021. május 07.

Platform: XBOX ONE

Kiadó: Capcom

Elérhetőség: Előrendelhető, megjelenéskor azonnal szállítjuk.

Elérhető platformok még: PS4, PS5

Várhatóan megérkezik hozzád: 2021. május 07., péntek

A(z) Resident Evil Village leírása

A horror műfaj nagymestereként ismert Resident Evil-sorozat aktuális epizódjában tovább folytathatjuk a hetedik rész őrületét, az abban átélt események után néhány évvel játszótó Resident Evil Village-ben azonban nem az amerikai mocsárvilág, hanem a rejtélyekkel teli Kelet-Európa vár ránk.

Ethan Winters és felesége, Mia ugyan megpróbálják elfelejteni a korábbi történéseket, boldogan élni mindennapjaikat és szabadulni démonaiktól, de a múlt ismétli önmagát, hamarosan egy újabb tragédia éri őket, mely egy rejtélyes európai kis falucskába vezeti hősünket.

A Resident Evil Village leginkább a negyedik rész hangulatát és sajátosságait viszi tovább, a rejtély és a horror mellett pedig vérfarkasokkal és vámpírszerű lényekkel dobja fel az alapokat, miközben a mi feladatunk továbbra is leginkább a túlélés lesz.

A történet tekintetében a játék ismét rendkívül erős lett, miközben belső nézetből élvezhetjük az eseményeket, illetve fedezhetjük fel a beteges helyszíneket azért, hogy végre minden jóra forduljon. Az élményt ráadásul kiegészíti a Resident Evil Re:Verse, egy vadonatúj online többjátékos élmény, amihez PS Plus és Xbox Live előfizetés szükséges.

Legfrissebb hírek a(z) Resident Evil Village játékkal kapcsolatban