Resident Evil 7: Biohazard Gold Edition

Kép a Resident Evil 7: Biohazard Gold Edition termékhez

12.790 Ft
+ 990 Ft kiszállítási díj

Megjelenés: 2017. december 12.

Platform: XBOX ONE

Kiadó: Cenega

Elérhetőség: Jelenleg nincs készleten, beérkezés után azonnal szállítjuk.

Elérhető platformok még: PS4

A(z) Resident Evil 7: Biohazard Gold Edition leírása

A CSOMAG TARTALMA:

- Resident Evil 7 alapjáték
- Banned Footage Vol. 1 DLC
- Banned Footage Vol. 2 DLC
- End of Zoe DLC

Ethan Winters egy átlagos amerikai, akit három évvel ezelőtt egy óriási tragédia ért: szeretett felesége szó nélkül eltűnt, és a hatóságokkal együtt a férfi is halottnak hitte. Ethan azonban váratlanul egy levelet kap Miától, aki Louisiana sötét mocsárvidékéből jelentkezik, és arra kéri férjét, hogy segítsen neki.

Hősünk mindent hátrahagyva elautózik a hátborzongató mocsárvilágba, azonban csakhamar rádöbben arra, hogy ha jól is döntött, életre legőrültebb és legveszélyesebb kalandja vár rá, amit a Resident Evil 7: Biohazard részeként mi is nyomon követhetünk.

A Resident Evil 7 betöltését követően egy minden eddiginél sötétebb és horrorisztikusabb epizódját élhetjük át a legendás sorozatnak, melyben nem zombikkal, hanem betegebbnél-betegebb emberekkel, gyilkosokkal kell szembenéznünk, miközben pedig megpróbáljuk megmenteni Miát, az akciók mellett ügyességünkre, leleményességünkre és lopakodási képességeinkre lesz a legnagyobb szükségünk.

Meglepő módon a Resident Evil 7: Biohazard nem külső, hanem belső, azaz FPS nézetből garantálja ezt az őrült kalandot, amit a Gold Edition által most rögtön három extra letölthető tartalommal bővíthetsz ki az újabb élmények reményében.

Legfrissebb hírek a(z) Resident Evil 7: Biohazard Gold Edition játékkal kapcsolatban