Resident Evil 3 Remake

Kép a Resident Evil 3 Remake termékhez

14.799 Ft
+ 990 Ft kiszállítási díj

Megjelenés: 2020. április 03.

Platform: PS4

Kiadó: Capcom

Elérhetőség: Raktáron, vásárlás után azonnal szállítjuk.

Elérhető platformok még: XBOX ONE

Várhatóan megérkezik hozzád: 2021. április 19., hétfő

A(z) Resident Evil 3 Remake leírása

A nagyszerűen sikerült Resident Evil 2 Remake sikerei után a Capcom úgy határozott, hogy a zseniális harmadik részt sem hagyja porosodni, ezáltal most felújított, minden elemében megszépült és modernizált változatban fedezhetjük fel Raccoon Ciy eseményeinek újabb fejezetét.

A Resident Evil 3 Remake úgy néz ki, mintha egy teljesen friss videojáték lenne, nem egy korabeli klasszikus feldolgozása, sőt mi több, az eredetihez viszonyítva nagyon sok extrával kecsegtet, így például Resident Evil Resistance név alatt egy 4v1 fős többjátékos élményt is megalkottak hozzá a fejlesztők.

A játék egyébiránt a STARS kötelékéhez tartozó Jill Valentine bőrébe bújtat bele minket, akivel el kell menekülnünk a zombik és egyéb félelmetes teremtmények által lerohant városból, így a klasszikus túlélőelemek rengeteg akcióval elegyednek benne, méghozzá rendkívül látványos, mai grafika társaságában.

A feldolgozáshoz a Capcom az új RE Engine grafikus motort használta, aminek jóvoltából még soha nem nézett ki jól egyetlen Resident Evil-játék sem, legyen jó akár a közönséges effektekről, akár a karakterek ábrázolásáról.

Legfrissebb hírek a(z) Resident Evil 3 Remake játékkal kapcsolatban