Resident Evil 2 Remake

Kép a Resident Evil 2 Remake termékhez

9.099 Ft
+ 990 Ft kiszállítási díj

Megjelenés: 2019. január 25.

Platform: PS4

Kiadó: Capcom

Elérhetőség: Raktáron, vásárlás után azonnal szállítjuk.

Elérhető platformok még: PC, XBOX ONE

Várhatóan megérkezik hozzád: 2020. június 09., kedd

A(z) Resident Evil 2 Remake leírása

A Capcom elkészítette a legendás, eredetileg 1998-ban megjelent Resident Evil 2 feldolgozását, mely megmutatja, hogy két évtizeddel ezelőtt is voltak már nagyszerű túlélő horrorok, sőt mi több, a stílus már akkor rengeteg egyedi és különleges élményt kínált.

A Resident Evil 2 Remake pedig most megszépült grafikával, sőt mi több, minden elemében a modern igényekhez igazított megjelenéssel, és számos finomhangolással kínálja a legenda élményét, pontosan úgy, ahogyan azt mindig is megérdemelte volna.

Ennek megfelelően a Resident Evil 2 Remake fix kameranézettel és modern irányítással leginkább a Resident Evil 4-hez hasonló módon gondolja újra az 1998-as előd élményét, miközben a félelmetes hangulat és történet változatlan maradt.

A Resident Evil 2 Remake így ismét Leon S. Kennedy, egy kezdő rendőr, valamint kollégája, a még csak tanuló Claire Redfield történetét meséli el, akik egy zombi-apokalipszis idején szeretnének megszökni a veszélyekkel teli Raccoon City-ből, ahol rajtuk kívül mindenki élőhalottá változott.

Legfrissebb hírek a(z) Resident Evil 2 Remake játékkal kapcsolatban