Redout

Kép a Redout termékhez

4.299 Ft
+ 990 Ft kiszállítási díj

Megjelenés: 2017. augusztus 31.

Platform: PS4

Kiadó: 505 Games

Elérhetőség: Ez a termék nincs készleten, vagy elfogyott. A szállítás bizonytalan.

Elérhető platformok még: XBOX ONE

A(z) Redout leírása

Ha imádod a féktelen száguldás legnagyobb mestereit, olyan játékokkal kelsz és fekszel, mint az F-Zero, a Wipeout vagy a Rollcage, akkor a Redout garantáltan neked szól, hiszen ugyanazt az élményt kaphatod tőle, mint az említett nagyágyúktól.

A Redout az árkád versenyjátékok egyik királyaként megmutatja nekünk, hogy évszázadok vagy évezredek múlva miként néznek majd ki a szélvészgyors, rakétahajtóművel felszerelt járgányokkal zajló küzdelmek, amelyek során nemcsak kimagasló reflexekre lesz szükséged a győzelemhez, hiszen a nyakatekert pályák leküzdése mellett gyakran ellenfeleidet is ki kell ütnöd a nyeregből.

A játékban több mint 100 verseny, 25 pálya a poszt-apokaliptikus Föld legkülönfélébb tájain, fejleszthető űrhajók, változatos power-upok - köztük turbó, páncél vagy öngyógyító képesség - és a hihetetlen tempóhoz illeszkedő zenék is érkeznek.

A Redout azonban nemcsak egyjátékos élményeket kínál, hanem online multiplayert is, amelyben egyszerre akár 12 fő is rajtkockára állhat a győzelem érdekében, sőt mi több, a virtuális valóság támogatásával akár HTC Vive-val vagy Oculus Rifttel is átélheted ezt az őrült élményt.