Red Faction: Guerrilla Re-Mars-tered

Kép a Red Faction: Guerrilla Re-Mars-tered termékhez

6.399 Ft
+ 990 Ft kiszállítási díj

Megjelenés: 2018. július 03.

Platform: XBOX ONE

Kiadó: THQ Nordic

Elérhetőség: Raktáron, vásárlás után azonnal szállítjuk.

Elérhető platformok még: PC, PS4

Várhatóan megérkezik hozzád: 2020. február 25., kedd

FIGYELEM! Ebből a termékből már csak 1 db van raktáron!

A(z) Red Faction: Guerrilla Re-Mars-tered leírása

Megszépült grafikával és rengeteg extra tartalommal tért vissza közénk a nagyszerűen sikerült Red Faction: Guerrilla, melyben Alec Mason oldalán egyenesen a kolonizált Marsra utazhatunk, hogy ott testvérünk oldalán új életet kezdjünk a bolygó egyik bányájában.

Lázadó vérünket azonban nem tudjuk túl sokáig kordában tartani, így amint szembesülünk a marsi elnyomással, a helyi rebellisek élére állva szembeszállunk az Earth Defense Force jól kiképzett és alaposan felfegyverzett egységeivel az elnyomás ellen.

A Red Faction: Guerrilla Re-Mars-tered egy nyitott világú akciójáték, mely intenzív küzdelmeket garantál majd számunkra a Mars felszínén, ahol kezdetben egyszerű bányászeszközökkel és robotokkal, később azonban futurisztikus fegyverekkel és járművekkel vonulhatunk csatába.

A sorozat korábbi epizódjaihoz hasonlóan a Red Faction: Guerrilla Re-Mars-tered is rendkívül pergős ütközetekkel kecsegtet majd nekünk, miközben orbitális rombolást rendezhetünk Alec oldalán, amihez valószerű fizika társul, a felújított grafika jóvoltából pedig soha nem látott realizmus is vár ránk.

Legfrissebb hírek a(z) Red Faction: Guerrilla Re-Mars-tered játékkal kapcsolatban