Red Faction: Guerrilla Re-Mars-tered

Kép a Red Faction: Guerrilla Re-Mars-tered termékhez

9.290 Ft
+ 990 Ft kiszállítási díj

Megjelenés: 2018. június 22.

Platform: PC

Kiadó: THQ

Elérhetőség: Ez a termék nincs készleten, vagy elfogyott. A szállítás bizonytalan.

Elérhető platformok még: PS4, XBOX ONE

A(z) Red Faction: Guerrilla Re-Mars-tered leírása

Megszépült grafikával és rengeteg extra tartalommal tért vissza közénk a nagyszerűen sikerült Red Faction: Guerrilla, melyben Alec Mason oldalán egyenesen a kolonizált Marsra utazhatunk, hogy ott testvérünk oldalán új életet kezdjünk a bolygó egyik bányájában.

Lázadó vérünket azonban nem tudjuk túl sokáig kordában tartani, így amint szembesülünk a marsi elnyomással, a helyi rebellisek élére állva szembeszállunk az Earth Defense Force jól kiképzett és alaposan felfegyverzett egységeivel az elnyomás ellen.

A Red Faction: Guerrilla Re-Mars-tered egy nyitott világú akciójáték, mely intenzív küzdelmeket garantál majd számunkra a Mars felszínén, ahol kezdetben egyszerű bányászeszközökkel és robotokkal, később azonban futurisztikus fegyverekkel és járművekkel vonulhatunk csatába.

A sorozat korábbi epizódjaihoz hasonlóan a Red Faction: Guerrilla Re-Mars-tered is rendkívül pergős ütközetekkel kecsegtet majd nekünk, miközben orbitális rombolást rendezhetünk Alec oldalán, amihez valószerű fizika társul, a felújított grafika jóvoltából pedig soha nem látott realizmus is vár ránk.

Minimum gépigény

+ Intel Core2 Duo 2,0GHz / Amd Athlon X2 2,0GHz
+ 1GB RAM
+ Nvidia 7600 / ATi X1300
+ 15GB merevlemez

Ajánlott gépigény

+ Intel Core2 Duo 3,2GHz / Amd Athlon X2 3,2GHz
+ 2GB RAM
+ Nvidia 8800 / ATi HD3850
+ 15GB merevlemez

Legfrissebb hírek a(z) Red Faction: Guerrilla Re-Mars-tered játékkal kapcsolatban