Red Dead Redemption 2

Kép a Red Dead Redemption 2 termékhez

10.990 Ft
+ 990 Ft kiszállítási díj

Megjelenés: 2018. október 26.

Platform: XBOX ONE

Kiadó: Rockstar Games

Elérhetőség: Raktáron, vásárlás után azonnal szállítjuk.

Elérhető platformok még: PS4

Várhatóan megérkezik hozzád: 2021. december 07., kedd

A(z) Red Dead Redemption 2 leírása

1899, Amerika. A vadnyugat embertelen világának lassacskán vége, a lehetőségek és az ígéret földjén pedig a törvény emberei apránként átveszik az uralmat, ehhez azonban elengedhetetlen lesz, hogy az utolsó bűnbandát, az utolsó rosszéletű bűnözőt is likvidálják.

Arthur Morgan, a Van der Linde banda élén ebben a szorult helyzetben csakhamar megismerkedik a törvény kezével, miután ugyanis sikertelen kísérletet tesz a Blackwater városában megtalálható bank kirablására, a hatóságok az ország legjobb fejvadászait és kormányügynökeit küldi bandája nyomába.

A Red Dead Redemption 2 az évek során legendássá vált első rész előzményeit elmesélve leginkább a túlélésről, a folyamatos menekülésről, valamint arról szól majd, hogy miként tudunk bűnözőként érvényesülni egy átalakuló világban, miközben még egyszer és utoljára felforgatjuk az egész vadnyugatot.

A hatalmas nyitott világot a középpontba állító Red Dead Redemption 2-ben rengeteg izgalmas rablás, üldözés, pisztolypárbaj, megannyi fosztogatás, bankrablás és egyéb bűncselekmény részesei lehetünk, méghozzá pontosan úgy, ahogyan azt egykoron a legjobb western filmekből, könyvekből vagy képregényekből megismerhettük.

A Red Dead Redemption 2 ezúttal is olyan magasra teszi a lécet, mint közvetlen elődje, a GTA V fejlesztői ugyanis soha nem látott minőséget, tonnányi fő- és mellékküldetést, páratlanul elragadó grafikát, összetett és változatos többjátékos lehetőségeket, valamint garantáltan életre szóló élményeket kínálnak nekünk a távoli vadnyugaton.

Legfrissebb hírek a(z) Red Dead Redemption 2 játékkal kapcsolatban