Recore Definitive Edition

Kép a Recore Definitive Edition termékhez

5.290 Ft
+ 990 Ft kiszállítási díj

Megjelenés: 2017. augusztus 29.

Platform: XBOX ONE

Kiadó: Microsoft

Elérhetőség: Ez a termék nincs készleten, vagy elfogyott. A szállítás bizonytalan.

Elérhető platformok még: Más platformra nem érhető el.

A(z) Recore Definitive Edition leírása

Keiji Inafune, avagy a legendás Metroid Prime fejlesztőjének új akciójátékában Joule, az egyik utolsó életben maradt ember irányításával megismerhetjük, hogy mi történne a Földdel, ha a robotok egy napon öntudatukra ébrednének, és alkotóik ellen fordulnának.

A ReCore egy poszt-apokaliptikus világot fest le előttünk, amelyben minden percben szörnyű veszélyek várnak ránk, hiszen félelmetes robotok egész seregét programozták arra, hogy az utolsó humanoidokat is elpusztítsák a Földön, de amíg Joule ereiben folyik a vér, addig ezt nem hagyja annyiban.

Hősünk az izgalmas kaland során szabadon bejárhatja a ReCore dinamikus világát, összebarátkozhat más emberekkel, sőt akár még barátságos robotokkal is annak érdekében, hogy sikerrel teljesítse küldetését, és megtisztítsa a Földet a megszálló gépezetektől.

Joule a nagy kaland során változatos fegyverekkel szállhat szembe a gyakran óriási és félelmetes robotokkal, de a sztori felgöngyölítése során segítségére lesz egy hűséges robotkutya is, aki a változatos akadályok és ügyességi fejtörők leküzdését egyaránt megkönnyíti majd.

A ReCore Definitive Edition a HDR- és az Xbox One X-támogatás mellett a korábbi kiadáshoz képest egy Eye of Obsidian című extra kalandot is tartogat, amelyben egy új Corebot, név szerint Violet mellé szegődve Far Eden eddigi legsötétebb és legveszélyesebb területére utazhatunk, ahol egy komplett történetet göngyölíthetünk fel, miközben félelmetes ősi ellenfelekkel kell felvennünk a harcot.

Legfrissebb hírek a(z) Recore Definitive Edition játékkal kapcsolatban