Reconquest

Kép a Reconquest termékhez

1.299 Ft
+ 990 Ft kiszállítási díj

Megjelenés: 2017. június 23.

Platform: PC

Kiadó: SimActive

Elérhetőség: Raktáron, vásárlás után azonnal szállítjuk.

Elérhető platformok még: Más platformra nem érhető el.

Várhatóan megérkezik hozzád: 2019. szeptember 24., kedd

A(z) Reconquest leírása

A Reconquest a távoli jövőben, egy fiktív harmadik világháború utáni eseményeket feldolgozó valós idejű stratégia, amely a műfaj legnagyobb klasszikusait szeretné felidézni előttünk, miközben saját bolygónk, a szétzilált Föld visszahódítására készülünk.

A játékban megismerhetjük a poszt-apokaliptikus világ és a futurisztikus hadviselés legmagasabb szintjét, miközben az összetett sztorival ellátott kampányt két ellentétes oldalról, az urbánus haderők szemszögéből, és a kívülállók klánjának irányításával is lehetőségünk nyílik átélni.

A 10 izgalmas bevetés során minden egyes pályán az lesz a feladatunk, mint az összes klasszikus RTS-ben, ezáltal fel kell építenünk központi bázisunkat, gondoskodni a nyersanyag kibányászásáról, a központ védelméről, valamint az egységgyártásról is annak érdekében, hogy egy ütőképes hadsereget tudjunk felállítani ellenfeleinkkel szemben.

A Reconquest-ben ráadásul a kampány mellett skirmish módban is átélhetjük a futurisztikus küzdelmeket, pontosan úgy, ahogyan annak idején az olyan klasszikusokban, mint a Red Alert vagy a StarCraft.