Ratchet and Clank

Kép a Ratchet and Clank termékhez

5.789 Ft
+ 990 Ft kiszállítási díj

Megjelenés: 2016. április 20.

Platform: PS4

Kiadó: Sony

Elérhetőség: Raktáron, vásárlás után azonnal szállítjuk.

Elérhető platformok még: Más platformra nem érhető el.

Várhatóan megérkezik hozzád: 2019. szeptember 24., kedd

A(z) Ratchet and Clank leírása

Egy újabb izgalmas kalandban vehetjük át az irányítást Ratchet és Clank, avagy a Sony és az Insomniac Games legendás párosa felett, akik egy ismerős történettel tértek vissza PlayStation 4-re annak érdekében, hogy ismét mosolyt csaljanak az arcunkra.

Természetesen nem véletlen az, hogy a Ratchet and Clank ismerős számunkra, hiszen a duó legendás első, még PlayStation 2-re megjelent történetét élhetjük át benne újra, azonban az alapoktól újradolgozott grafika, valamint vadonatúj élmények társaságában.

A Ratchet and Clank ugyanis messze nemcsak egy egyszerű feldolgozás lett, hanem a legendás cselekmény alapos újragondolása, valamint kiegészítése rengeteg újdonsággal, aminek köszönhetően az akciókban, valamint ügyességi- és logikai feladványokban bővelkedő alkotás ismét visszaülhet a 3D-s platformerek trónusára.

Hogy mégis milyen újdonságok várnak ránk a PS4-es Ratchet and Clank-ban az eredetihez képest? Például új fegyverek, újabb planéták, pergősebb harcrendszer, újabb fejtörők, átalakult pályák, automatikus fegyver- és életerő fejlesztések és rengeteg olyan apróság, aminek köszönhetően a régi rajongóknak is érdemes lesz újra belevetniük magukat a kalandokba.

Legfrissebb hírek a(z) Ratchet and Clank játékkal kapcsolatban