Rainbow Six Siege + The Division Double Pack

Kép a Rainbow Six Siege + The Division Double Pack termékhez

8.499 Ft
+ 990 Ft kiszállítási díj

Megjelenés: 2017. szeptember 15.

Platform: PS4

Kiadó: Ubisoft

Elérhetőség: Raktáron, vásárlás után azonnal szállítjuk.

Elérhető platformok még: Más platformra nem érhető el.

Várhatóan megérkezik hozzád: 2019. szeptember 24., kedd

A(z) Rainbow Six Siege + The Division Double Pack leírása

A Rainbow Six Siege + The Division Double Pack két nagyszerű, többszörösen díjnyertes videojátékot tartalmaz a Ubisoft portfóliójából, melyek mindegyike Tom Clancy népszerű, fiktív háborús univerzumában játszódik, de míg egyikük a taktikai akciózás oldaláról közelíti meg mindezt, a másik a nyitott világ, a túlélés és a közösségi élmények témáját tűzte zászlajára.

Rainbow Six Siege bemutató:

A Rainbow Six Siege az utóbbi évek egyik legjobb taktikai akciójátékaként most számodra is megmutatja, hogy milyen elkeseredett harc folyik világszerte a terrorizmus ellen, a Rainbow osztag tagjaként ugyanis egy új terroristacsoport, a fehérmaszkosok ellen veheted fel a kesztyűt, akik világszerte egyre nagyobb fenyegetést jelentenek.

A változatos feladatoknak köszönhetően a Rainbow Six Siege-ben hol túszokat kell mentened, hol bombákat hatástalanítanod, miközben csapattársaid oldalán brutális harcokat folytathatsz a terroristákkal szemben, akik szinte bármit bevetnek céljaik elérésének érdekében.

A játék bár egyedül is átélhető, igazi arcát azonban mégis csak akkor mutatja meg, ha egy valódi csapattal, akár barátaiddal lépsz a pályára, hiszen a játékmenet a folyamatos csapatmunkára ösztönöz, így minden operátornak meglesz a maga feladata, amit a többiekkel összhangban el kell végezni a bevetések során.

A Rainbow Six Siege-ben a világ minden tájáról találhatsz terrorelhárító alakulatokat, így a brit SAS, a német GSG-9 vagy az orosz Spetsnaz csapatával és felszereléseivel is szerencsét próbálhatsz a változatos pályákon és a megunhatatlan játékmódokban, amelyek során a izgalmas küldetések várnak rád egy páratlanul aktív és segítőkész online közösséggel és folyamatosan özönlő extra tartalmakkal a középpontban.

The Division bemutató:

Egy átlagos Fekete Péntek volt New Yorkban. Az emberek egymáson tapostak az akciós termékekért, az utcákon leértékeléstől elvakult kispolgárok hangoskodtak, a feszültséget pedig tapintani lehetett a levegőben. Ideális környezet a káosz kirobbantásához...

Egy bűnszervezet pedig nem is tétovázott sokáig: a bankjegyek segítségével egy olyan rejtélyes vírust és fertőzést terjesztettek el az emberek között, ami alig 5 nap alatt megtizedelte a lakosságot, a többieknek pedig elvette a maradék eszét is, így a város totális anarchiába fulladva várja elkerülhetetlen sorsát.

A bűnbandák által uralt utcákra azonban a kormány utasítására megérkezik a felmentő sereg, a Divízió! Az ő történetüket meséli el a The Division, avagy a Ubisoft nagyszerű külső nézetes akciójátéka, amelyben csatlakozhatsz az utcákon zajló intenzív harcokhoz, szabadon bejárhatod New York városát, szövetségeseket kereshetsz, ellenségekre bukkanhatsz és közben izgalmas küldetéseket teljesíthetsz.

A The Division bár egyedül is élvezhető, a foga fehérjét azonban csak többjátékos módban mutatja ki igazán, hiszen az ütközetek valódi csapatmunkára épülnek, miközben ebben a formában több loot, tapasztalati pontok, ezáltal gyorsabb fejlődés és erősebb fegyverek is várnak rád a poszt-apokaliptikus ütközetek során.

Legfrissebb hírek a(z) Rainbow Six Siege + The Division Double Pack játékkal kapcsolatban