Kedves vásárlóink! Néhány napon át telefonon korlátozottan vagyunk elérhetők! Kérjük, bármilyen kérdéssel keressetek minket az infoKUKACplay247.hu emailcímen, vagy Facebook oldalunkon üzenetben, és rövid időn belül reagálunk. Köszönjük türelmeteket!
 

Railway Empire

Kép a Railway Empire termékhez

14.799 Ft
+ 990 Ft kiszállítási díj

Megjelenés: 2018. január 26.

Platform: XBOX ONE

Kiadó: SimActive

Elérhetőség: Raktáron, vásárlás után azonnal szállítjuk.

Elérhető platformok még: PC, PS4

Várhatóan megérkezik hozzád: 2019. augusztus 20., kedd

FIGYELEM! Ebből a termékből már csak 1 db van raktáron!

A(z) Railway Empire leírása

A Railway Empire a valaha megjelent egyik legösszetettebb és legalaposabb vonatos videojáték, amelyben az 1800-as évek Amerikájában kell felépítenünk egy sikeres vasúttársaságot, miközben megismerhetjük a kor technológiai vívmányait, a fejlődés nehézségeit, valamint a vonatozás szépségeit is.

A rendkívül összetett élményt garantáló játék a klasszikus stratégiák és tycoon-ok élményét elegyíti a szimulátorok összetettségével, ezáltal lehetőségünk nyílik a hatalmas pályákon saját vasútvonalakat építeni, összekötni egymással a nagyvárosokat, de olyan apróságokról is gondoskodnunk kell, mint a munkások felvétele, a jegyárak koordinálása vagy az egyes városok kialakítása.

Természetesen amennyiben minden rendben megy és felépítettük hatalmas birodalmunkat, de legalábbis egy kisebb vonattársaságot, nyugodtan hátra is hagyhatjuk az üzletet, a Railway Empire-ben ugyanis 40 különféle, teljesen realisztikusan kidolgozott vonat felett vehetjük majd át az irányítást közvetett formában.

A Railway Empire olyan legendás vonatos játékok előtt igyekszik tisztelegni, illetve továbbgondolni az általuk lefektetett utat, mint a Railroad Tycoon, a Microsoft Train Simulator vagy a Sid Meier's Railroads.