Railway Empire

Kép a Railway Empire termékhez

11.799 Ft
+ 990 Ft kiszállítási díj

Megjelenés: 2018. január 26.

Platform: XBOX ONE

Kiadó: SimActive

Elérhetőség: Raktáron, vásárlás után azonnal szállítjuk.

Elérhető platformok még: PC, PS4

Várhatóan megérkezik hozzád: 2022. május 31., kedd

FIGYELEM! Ebből a termékből már csak 2 db van raktáron!

A(z) Railway Empire leírása

A Railway Empire a valaha megjelent egyik legösszetettebb és legalaposabb vonatos videojáték, amelyben az 1800-as évek Amerikájában kell felépítenünk egy sikeres vasúttársaságot, miközben megismerhetjük a kor technológiai vívmányait, a fejlődés nehézségeit, valamint a vonatozás szépségeit is.

A rendkívül összetett élményt garantáló játék a klasszikus stratégiák és tycoon-ok élményét elegyíti a szimulátorok összetettségével, ezáltal lehetőségünk nyílik a hatalmas pályákon saját vasútvonalakat építeni, összekötni egymással a nagyvárosokat, de olyan apróságokról is gondoskodnunk kell, mint a munkások felvétele, a jegyárak koordinálása vagy az egyes városok kialakítása.

Természetesen amennyiben minden rendben megy és felépítettük hatalmas birodalmunkat, de legalábbis egy kisebb vonattársaságot, nyugodtan hátra is hagyhatjuk az üzletet, a Railway Empire-ben ugyanis 40 különféle, teljesen realisztikusan kidolgozott vonat felett vehetjük majd át az irányítást közvetett formában.

A Railway Empire olyan legendás vonatos játékok előtt igyekszik tisztelegni, illetve továbbgondolni az általuk lefektetett utat, mint a Railroad Tycoon, a Microsoft Train Simulator vagy a Sid Meier's Railroads.